{{::locale.login.welcome}} {{authCtrl.loggedUserData.userName}} (ID: {{authCtrl.loggedUserData.userID}})
{{::locale.common.settingsWidget.oddsFormat}}:
{{ ::oddFormat.name }}
{{::locale.common.settingsWidget.siteFormat}}:
{{ layout.name }}
{{::locale.common.settingsWidget.scrollbarsFormat}}:
{{ layout.name }}
{{::locale.common.settingsWidget.siteTheme}}:
{{ theme.name }}
{{mainCtrl.currentTime}}
{{$select.selected.value.name}}
{{::locale.account.password.forgotPassword}}
{{authCtrl.unreadMessageCount}}

Fudbal

Fudbal - Igre i pravila

 

90 minuta

 

Ukoliko nije drugačije naznačeno, sve opklade postavljene na fudbalske događaje se odnose na regularni period od 90 minuta igre, uključujući zaustavno vreme i nadoknade vremena za prekide nastale usled povreda igrača, ali produžeci i izvođenje jedanaesteraca nisu uračunati. Jedini izuzeci od ovog pravila su događaji čije je trajanje drugačije definisano (npr. 60, 70, 80 ili 120 minuta) u skladu sa pravilima takmičenja u okviru kog se događaj odigrava, a sa čim su se obe strane koje se takmiče u okviru takvog takmičenja saglasile pre početka samog događaja. U takvim slučajevima, ukoliko se meč odigrava u standardnom formatu od dva poluvremena, sve postavljene opklade će biti zaključene po isteku  dogovorenog vremenskog perioda, koje uključuje zaustavno vreme.

 

Pravila prijateljskih mečeva su određena pre početka takmičenja, i Učesnik treba da proveri ova pravila iz nezavisnih izvora informacija pre postavljanja opklada na prijateljske mečeve.

 

Ukoliko se meč odigrava u nestandardnom format (npr. 3 ili 4 perioda, 90 minuta ili manje), sve igre koje se odnose na poluvreme će biti poništene i zaključene sa kvotom 1, ali sve ostale igre će biti zaključene na osnovu ishoda i rezultata na kraju meča (uključujući zaustavno vreme).

 

Sve postavljene opklade će biti poništene ukoliko se meč i zvanično proglasi kao ‘no classify’ (npr. u slučajevima kada se igra 4x30 minuta, ili sve druge varijacije u odnosu na postavljena pravila.

 

Odloženi, pomereni ili suspendovani mečevi

 

 

U slucaju da je odigrano vise od 90% meča a sudija prekine taj meč pre vremena predviđenog za završetak, sve opklade na taj sportski događaj ce se obračunati na osnovu rezultata aktivnog u trenutku prekida meča.

 

Ukoliko nije drugačije nazačeno za određene igre, kad god je meč zvanično odložen ili prekinut, sve opklade koje se odnose na taj sportski događaj će biti važeće ako se meč odigra do ponoći (CET) sledećeg dana od datuma koji je prvobitno bio određen za odigravanje sportskog događaja.

 

Ukoliko se sportski događaj ne odigra napred navedenom vremenskom roku, sve opklade koje se odnose na taj sportski događaj će biti poništene, osim onih opklada koje su postavljene na igre koje su već zaključene koje će ostati validne.

 

Ukoliko je prekinut ili odložen meč ponovo započet od početka, sve opklade koje su postavljene pre početka meča će ostati validne, ali bilo koje opklade koje su postavljene na igre uživo će biti poništene osim onih opklada koje su već zaključene, koje će ostati validne.

 

Primer zaključenih igara kod prekinutih mečeva:

 • Ukoliko Učesnik postavi opkladu da će ukupno golova u prvom poluvremenu meča bi-ti 2 ili više i meč je prekinut u 40. minutu pri rezultatu 1-1, opklada je dobitna;
 • Ukoliko Učesnik postavi opkladu na igru 1/1 (domaćin će pobediti u prvom poluvremenu i na meču) a meč je prekinut u 60. minutu pri rezultatu 0-1 na poluvremenu, opklada je gubitna.

 

 

 

Mečevi koji nisu odigrani kao što je navedeno

 

U slučaju da bilo koji tim započne meč sa manje od 11 igrača, sve opklade postavljene na taj sportski događaj će biti poništene.

 

Datum i vreme početka fudbalskih mečeva objavljeni na Victory sajtu su samo naznake i ne postoji garancija da su tačni. Ukoliko se zvaniči podaci razlikuju od onih objavljenih na Victory sajtu, sve opklade postavljene na igre na koje ova razlika može značajno uticati će biti poništene. U svim drugim slučajevima, opklada će ostati važeća.

 

Ukoliko su domaći tim i gostujući tim za objavljen sportski događaj obrnuti (npr. meč se igra na terenu gostujućeg tima), sve opklade postavljene na igre na koje ova promena može uticati će biti poništene. Za mečeve koji se igraju na neutralnom terenu, tim koji je naznačen na levoj strani se klasifikuje kao domaći tim, za svrhe zaključenja opklade.

 

Zaključivanje opklada, statistika i ostali podaci

 

Opklade na igre za koje je naznačeno da uključuju i produžetke će biti zaključene bez izvođenja penala. Opklade koje se odnose na izvođenje penala će biti prihvaćene nezavisno od ovoga.

 

Ukoliko je tim diskvalifikovan ili na neki drugi način uklonjen iz takmičenja pre početka sezone, sve opklade koje uključuju taj tim će biti poništene.

 

Za zaključivanje opklada koje se odnose na šuteve/ofsajde/posed lopte/faulove/penale, sledeći izvori će biti korišćeni:

 • Za englesku Premijer ligu, validacija statističkih podataka će se raditi sa zvaničnog sajta: www.premierleague.com
 • Za italijansku Seriju A, nemačku Bundesligu, nemačku Bundesligu 2, nemački DFB Pokal, francusku Ligu 1 , špansku LaLigu i engleski Championship, validacija statistič-kih podataka će se raditi iz sledećeg izvora: espn.com

 

Za zaključivanje opklada koje se odnose na kartone/kornere, sledeći izvori će biti koriščeni:

 • Za englesku Premijer ligu, italijansku Seriju A, nemačku Bundesligu, nemačku Bun-desligu 2, nemački DFB Pokal, francusku Ligu 1, špansku LaLigu i engleski Champion-ship, validacija statističkih podataka će se vršiti sa sajta www.flashscore.com
 • Za Ligu Šampiona i i Ligu Evrope, validacija statističkih podataka će se vršiti u skladu sa zvaničnim izveštajem koji objavljuje UEFA (https://www.uefa.com/ ----> UEFA Champions League / UEFA Europa League ----> Matches ----> odaberite meč ----> Match info ----> skrolujte do dna stranice, gde se izveštaj o tom meču nalazi u PDF formatu).
 • Za UEFA Ligu Nacija, validacija statističkih podataka će se vršiti sa zvaničnog sajta: www.uefa.com/uefanationsleague
 • Za European Qualifiers, validacija statističkih podataka će se vršiti sa zvaničnog saj-ta: www.uefa.com/european-qualifiers/
 • Za World Cup Women, validacija statističkih podataka će se vršiti sa zvaničnog sajta: https://www.fifa.com/womensworldcup/
 • Za Copa America, validacija statističkih podataka će se vršiti sa zvaničnog sajta: www.flashscore.com
 • Za sva takmičenja koja iznad nisu navedena, validacija podataka će se vršiti sa sajta www.flashscore.com

 

U slučaju da validacija statističkih podataka ne može da se obavi korišćenjem gore navedenih izvora, biće korišćeni podaci sa zvaničnih sajtova relevantnih takmičenja/klubova. Ukoliko podaci nisu dostupni kod ovih izvora ili postoje naznake da su podaci netačni, opklade će biti zaključene na osnovu podataka dostupnih od strane uvaženih alternativnih izvora koji su dostupni.

 

Igre

 

Konačan ishod

Potrebno je predvideti koji tim će pobediti na kraju regularnog toka meča, birajući jednu od ponuđenih opcija - pobeda domaćina (1), nerešen ishod (X), ili pobeda gosta (2).

 

1          Domaćin će pobediti na meču.

X         Ishod će biti nerešen na meču.

2          Gost će pobediti na meču.

 

Dupla šansa

Potrebno je predvideti koji tim će pobediti na kraju regularnog toka meča, birajući jednu od tri ponuđene opcije, od kojih je svaka kombinacija dva moguća ishoda.

 

1X       Domaćin će pobediti ili će biti nerešen ishod na meču.

12        Domaćin ili gost će pobediti na meču.

X2       Gost će pobediti ili će biti nerešen ishod na meču.

 

Hendikep

Hendikep je prednost ili zaostatak domaćeg tima koja se izražava u golovima. Potrebno je pogoditi ishod meča nakon što se vrednost hendikepa primeni na domaći tim, a ishod se formira tako što se broju golova označenih kao hendikep dodaju (ili oduzimaju ako je vrednost negativna) golovi koje je domaći tim postigao u toku utakmice.

 

H1 (-3.00)       Domaćin će pobediti na meču računajući ponuđeni hendikep (-3.00). Hendikep se dodaje na krajnji ishod meča.

H1 (-2.00)       Domaćin će pobediti na meču računajući ponuđeni hendikep (-2.00). Hendikep se dodaje na krajnji ishod meča.

H1 (-1.00)       Domaćin će pobediti na meču računajući ponuđeni hendikep (-1.00). Hendikep se dodaje na krajnji ishod meča.

H1 (1.00)        Domaćin će pobediti na meču računajući ponuđeni hendikep (1.00). Hendikep se dodaje na krajnji ishod meča.

H1 (2.00)        Domaćin će pobediti na meču računajući ponuđeni hendikep (2.00). Hendikep se dodaje na krajnji ishod meča.

H1 (3.00)        Domaćin će pobediti na meču računajući ponuđeni hendikep (3.00). Hendikep se dodaje na krajnji ishod meča.

HX (-3.00)      Domaćin će pobediti na meču sa tačno 3 gola razlike. Hendikep se dodaje na krajnji ishod meča.

HX (-2.00)      Domaćin će pobediti na meču sa tačno 2 gola razlike. Hendikep se dodaje na krajnji ishod meča.

HX (-1.00)      Domaćin će pobediti na meču sa tačno jednim golom razlike. Hendikep se dodaje na krajnji ishod meča.

HX (1.00)       Gost će pobediti na meču sa tačno jednim golom razlike. Hendikep se dodaje na krajnji ishod meča.

HX (2.00)       Gost će pobediti na meču sa tačno 2 gola razlike. Hendikep se dodaje na krajnji ishod meča.

HX (3.00)       Gost će pobediti na meču sa tačno 3 gola razlike. Hendikep se dodaje na krajnji ishod meča.

H2 (-3.00)       Gost će pobediti na meču računajući ponuđeni hendikep (-3). Hendikep se dodaje na krajnji ishod meča.

H2 (-2.00)       Gost će pobediti na meču računajući ponuđeni hendikep (-2). Hendikep se dodaje na krajnji ishod meča.

H2 (-1.00)       Gost će pobediti na meču računajući ponuđeni hendikep (-1). Hendikep se dodaje na krajnji ishod meča.

H2 (1.00)        Gost će pobediti na meču računajući ponuđeni hendikep (1). Hendikep se dodaje na krajnji ishod meča.

H2 (2.00)        Gost će pobediti na meču računajući ponuđeni hendikep (2). Hendikep se dodaje na krajnji ishod meča.

H2 (3.00)        Gost će pobediti na meču računajući ponuđeni hendikep (3). Hendikep se dodaje na krajnji ishod meča.

 

 

Azijski hendikep

Rezultat opklade sa Azijskim hendikepom se dobija dodajući (ili oduzimajući ako je vrednost negativna) broj golova u zagradi domaćem timu. Hendikep se dodaje na krajnji ishod meča. Budući da se vrednost hendikepa koja je naznačena u zagradi uvek odnosi na domaći tim, negativan broj označava prednost u golovima za gostujući tim, dok pozitivan broj označava prednost u golovima za domaći tim. U slučaju hendikepa golova sa celim brojem (vrednost u zagradama se završava na ''.00''), ukoliko je rezultat poravnan nakon primene hendikepa, sve opklade su poništene (kvota je 1) i ulozi se vraćaju. Opkladom na vrednost u zagradama koja predstavlja četvrtinu jednog ili više golova (vrednost u zagradama se završava na ''.25'' or ''.75''), opklada može biti polovično dobitna (osvaja se polovina uloga pomnoženog sa kvotama, a polovina uloga se vraća) ili polovično gubitna (polovina uloga se vraća).

 

 

1H (-0,25)       Domaćin će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep. (-0.25). Ukoliko domaći tim pobedi, opklada će biti dobitna. Ukoliko je nerešen ishod, opklada je polugubitna. Ukoliko gostujući tim pobedi, opklada je gubitna.

2H (-0,25)       Gost će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep. (-0.25). Ukoliko domaći tim pobedi, opklada će biti gubitna. Ukoliko je nerešen ishod, opklada je poludobitna. Ukoliko gostujući tim pobedi, opklada je dobitna.

1H (-0,5)         Domaćin će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep. (-0.5). Ukoliko domaći tim pobedi, opklada će biti dobitna. Ukoliko je nerešen ishod ili ukoliko gostujući tim pobedi, opklada je gubitna.

2H (-0,5)         Gost će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep. (-0.5). Ukoliko domaći tim pobedi, opklada će biti gubitna. Ukoliko je nerešen ishod ili ukoliko gostujući tim pobedi, opklada je dobitna.

1H (-0,75)       Domaćin će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep. (-0.75). Ukoliko domaći tim pobedi sa 2 ili više golova razlike, opklada će biti dobitna. Ukoliko pobedi sa jednim golom razlike, opklada je poludobitna. Ukoliko je nerešen ishod ili ukoliko gostujući tim pobedi, opklada je gubitna.

2H (-0,75)       Gost će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep. (-0.75). Ukoliko domaći tim pobedi sa 2 ili više golova razlike, opklada će biti gubitna. Ukoliko pobedi sa jednim golom razlike, opklada je polugubitna. Ukoliko je nerešen ishod ili ukoliko gostujući tim pobedi, opklada je dobitna.

1H (-1)            Domaćin će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep (-1). Ukoliko Domaćin pobedi sa tačno jednim golom razlike, računaće se kvota 1 i ulog će biti vraćen. Ukoliko domaći tim pobedi sa 2 ili više golova razlike, opklada će biti dobitna. Ukoliko je nerešen ishod ili ukoliko gostujući tim pobedi, opklada je gubitna.

2H (-1)            Gost će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep (-1). Ukoliko Domaćin pobedi sa tačno jednim golom razlike, računaće se kvota 1 i ulog će biti vraćen. Ukoliko domaći tim pobedi sa 2 ili više golova razlike, opklada će biti gubitna. Ukoliko je nerešen ishod ili ukoliko gostujući tim pobedi, opklada je dobitna.

1H (-1,25)       Domaćin će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep. (-1.25). Ukoliko domaći tim pobedi sa 2 ili više golova razlike, opklada će biti dobitna. Ukoliko pobedi sa jednim golom razlike, opklada je polugubitna. Ukoliko je nerešen ishod ili ukoliko gostujući tim pobedi, opklada je gubitna.

2H (-1,25)       Gost će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep (-1.25). Ukoliko domaći tim pobedi sa 2 ili više golova razlike, opklada će biti gubitna. Ukoliko pobedi sa jednim golom razlike, opklada je poludobitna. Ukoliko je nerešen ishod ili ukoliko gostujući tim pobedi, opklada je dobitna.

1H (-1,5)         Domaćin će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep. (-1.5). Ukoliko domaći tim pobedi sa 2 ili više golova razlike, opklada će biti dobitna. Ukoliko pobedi sa jednim golom razlike, ukoliko je nerešen ishod ili ukoliko gostujući tim pobedi, opklada je gubitna.

2H (-1,5)         Gost će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep. (-1.5). Ukoliko domaći tim pobedi sa 2 ili više golova razlike, opklada će biti gubitna. Ukoliko pobedi sa jednim golom razlike, ukoliko je nerešen ishod ili ukoliko gostujući tim pobedi, opklada je dobitna.

1H (-1,75)       Domaćin će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep. (-1.75). Ukoliko domaći tim pobedi sa 3 ili više golova razlike, opklada će biti dobitna. Ukoliko pobedi sa 2 gola razlike, opklada je poludobitna. Ukoliko pobedi sa jednim golom razlike, ukoliko je ishod nerešen ili ukoliko gostujući tim pobedi, opklada je gubitna.

2H (-1,75)       Gost će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep. (-1.75). Ukoliko domaći tim pobedi sa 3 ili više golova razlike, opklada će biti gubitna. Ukoliko pobedi sa 2 gola razlike, opklada je polugubitna. Ukoliko pobedi sa jednim golom razlike, ukoliko je nerešen ishod i ukoliko gostujući tim pobedi, opklada je dobitna.

1H (-2)            Domaćin će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep (-2). Ukoliko Domaćin pobedi sa tačno 2 gola razlike, računaće se kvota 1 i ulog će biti vraćen. Ukoliko domaći tim pobedi sa 3 ili više golova razlike, opklada će biti dobitna. Ukoliko pobedi sa jednim golom razlike, ukoliko je nerešen ishod ili ukoliko gostujući tim pobedi, opklada je gubitna.

2H (-2)            Gost će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep (-2). Ukoliko Domaćin pobedi sa tačno 2 gola razlike, računaće se kvota 1 i ulog će biti vraćen. Ukoliko domaći tim pobedi sa 3 ili više golova razlike, opklada će biti gubitna. Ukoliko domaći tim pobedi sa jednim golom razlike, ukoliko je nerešen ishod ili ukoliko gostujući tim pobedi, opklada je dobitna.

1H (-2,25)       Domaćin će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep (-2.25). Ukoliko domaći tim pobedi sa 3 ili više golova razlike, opklada će biti dobitna. Ukoliko domaći tim pobedi sa 2 gola razlike, opklada je polugubitna. Ukoliko domaćin pobedi sa jednim golom razlike, ukoliko je nerešen ishod ili ukoliko gostujući tim pobedi, opklada je gubitna.

2H (-2,25)       Gost će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep (-2.25). Ukoliko domaći tim pobedi sa 3 ili više golova razlike, opklada će biti gubitna. Ukoliko domaćin pobedi sa 2 gola razlike, opklada je poludobitna. Ukoliko domaćin pobedi sa jednim golom razlike, ukoliko je nerešen ishod ili ukoliko gostujući tim pobedi, opklada je dobitna

1H (-2,5)         Domaćin će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep (-2.5). Ukoliko domaći tim pobedi sa 3 ili više golova razlike, opklada će biti dobitna. Ukoliko domaćin pobedi sa 2 ili manje golova razlike, ukoliko je nerešen ishod ili ukoliko gostujući tim pobedi, opklada je gubitna.

2H (-2,5)         Gost će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep (-2.5). Ukoliko domaći tim pobedi sa 3 ili više golova razlike, opklada će biti gubitna. Ukoliko domaćin pobedi sa 2 ili manje golova razlike, ukoliko je nerešen ishod i ukoliko gostujući tim pobedi, opklada je dobitna.

1H (-2,75)       Domaćin će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep (-2.75). Ukoliko domaći tim pobedi sa 4 ili više golova razlike, opklada će biti dobitna. Ukoliko domaćin pobedi sa 3 gola razlike, opklada je poludobitna. Ukoliko domaćin pobedi sa 2 ili manje golova razlike, ukoliko je nerešen ishod ili ukoliko gostujući tim pobedi, opklada je gubitna.

2H (-2,75)       Gost će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep (-2.75). Ukoliko domaći tim pobedi sa 4 ili više golova razlike, opklada će biti gubitna. Ukoliko pobedi sa 3 gola razlike, opklada je polugubitna. Ukoliko pobedi sa 2 ili manje golova razlike, ukoliko je nerešen ishod ili ukoliko gostujući tim pobedi, opklada je dobitna.

1H (-3)            Domaćin će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep. Ukoliko Domaćin pobedi sa tačno 3 gola razlike, računaće se kvota 1 i ulog će biti vraćen. Ukoliko domaći tim pobedi sa 4 ili više golova razlike, opklada će biti dobitna. Ukoliko pobedi sa 2 ili manje golova razlike, ukoliko je nerešen ishod ili ukoliko gostujući tim pobedi, opklada je gubitna.

2H (-3)            Gost će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep. Ukoliko Domaćin pobedi sa tačno 3 gola razlike, računaće se kvota 1 i ulog će biti vraćen. Ukoliko domaći tim pobedi sa 4 ili više golova razlike, opklada će biti gubitna. Ukoliko domaći tim pobedi sa 2 ili manje golova razlike, ukoliko je nerešen ishod ili ukoliko gostujući tim pobedi, opklada je dobitna.

1H (-3,25)       Domaćin će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep (-3.25). Ukoliko domaći tim pobedi sa 4 ili više golova razlike, opklada će biti dobitna. Ukoliko pobedi sa 3 gola razlike, opklada je polugubitna. Ukoliko pobedi sa 2 ili manje golova razlike, ukoliko je nerešen ishod ili ukoliko gostujući tim pobedi, opklada je gubitna.

2H (-3,25)       Gost će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep. (-3.25). Ukoliko domaći tim pobedi sa 4 ili više golova razlike, opklada će biti gubitna. Ukoliko pobedi sa 3 gola razlike, opklada je poludobitna. Ukoliko pobedi sa 2 ili manje golova razlike, ukoliko je nerešen ishod ili ukoliko gostujući tim pobedi, opklada je dobitna.

1H (-3,5)         Domaćin će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep. (-3.5). Ukoliko domaći tim pobedi sa 4 ili više golova razlike, opklada će biti dobitna. Ukoliko pobedi sa 3 ili manje golova razlike, ukoliko je nerešen ishod ili ukoliko gostujući tim pobedi, opklada je gubitna.

2H (-3,5)         Gost će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep (-3.5). Ukoliko domaći tim pobedi sa 4 ili više golova razlike, opklada će biti gubitna. Ukoliko domaći tim pobedi sa 3 ili manje golova razlike, ukoliko je nerešen ishod ili ukoliko gostujući tim pobedi, opklada je dobitna.

1H (-3,75)       Domaćin će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep (-3.75). Ukoliko domaći tim pobedi sa 5 ili više golova razlike, opklada će biti dobitna. Ukoliko domaćin pobedi sa 4 gola razlike, opklada je poludobitna. Ukoliko domaćin pobedi sa 3 ili manje golova razlike, ukoliko je nerešen ishod ili ukoliko gostujući tim pobedi, opklada je gubitna.

2H (-3,75)       Gost će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep (-3.75). Ukoliko domaći tim pobedi sa 5 ili više golova razlike, opklada će biti gubitna. Ukoliko pobedi sa 4 gola razlike, opklada je polugubitna. Ukoliko pobedi sa 3 ili manje golova razlike, ukoliko je nerešen ishod ili ukoliko gostujući tim pobedi, opklada je dobitna.

1H (-4)            Domaćin će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep. Ukoliko Domaćin pobedi sa tačno 4 gola razlike, računaće se kvota 1 i ulog će biti vraćen. Ukoliko domaći tim pobedi sa 5 ili više golova razlike, opklada će biti dobitna. Ukoliko pobedi sa 3 ili manje golova razlike, ukoliko je nerešen ishod ili ukoliko gostujući tim pobedi, opklada je gubitna.

2H (-4)            Gost će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep. Ukoliko Domaćin pobedi sa tačno 4 gola razlike, računaće se kvota 1 i ulog će biti vraćen. Ukoliko domaći tim pobedi sa 5 ili više golova razlike, opklada će biti gubitna. Ukoliko domaći tim pobedi sa 3 ili manje golova razlike, ukoliko je nerešen ishod ili ukoliko gostujući tim pobedi, opklada je dobitna.

1H (-4,25)       Domaćin će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep (-4.25). Ukoliko domaći tim pobedi sa 5 ili više golova razlike, opklada će biti dobitna. Ukoliko pobedi sa 4 gola razlike, opklada je polugubitna. Ukoliko pobedi sa 3 ili manje golova razlike, ukoliko je nerešen ishod ili ukoliko gostujući tim pobedi, opklada je gubitna.

2H (-4,25)       Gost će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep. (-4.25). Ukoliko domaći tim pobedi sa 5 ili više golova razlike, opklada će biti gubitna. Ukoliko pobedi sa 4 gola razlike, opklada je poludobitna. Ukoliko pobedi sa 3 ili manje golova razlike, ukoliko je nerešen ishod ili ukoliko gostujući tim pobedi, opklada je dobitna.

1H (-4,5)         Domaćin će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep. (-4.5). Ukoliko domaći tim pobedi sa 5 ili više golova razlike, opklada će biti dobitna. Ukoliko pobedi sa 4 ili manje golova razlike, ukoliko je nerešen ishod ili ukoliko gostujući tim pobedi, opklada je gubitna.

2H (-4,5)         Gost će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep (-4.5). Ukoliko domaći tim pobedi sa 5 ili više golova razlike, opklada će biti gubitna. Ukoliko domaći tim pobedi sa 4 ili manje golova razlike, ukoliko je nerešen ishod ili ukoliko gostujući tim pobedi, opklada je dobitna.

1H (-4,75)       Domaćin će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep (-4.75). Ukoliko domaći tim pobedi sa 6 ili više golova razlike, opklada će biti dobitna. Ukoliko domaćin pobedi sa 5 golova razlike, opklada je poludobitna. Ukoliko domaćin pobedi sa 4 ili manje golova razlike, ukoliko je nerešen ishod ili ukoliko gostujući tim pobedi, opklada je gubitna.

2H (-4,75)       Gost će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep (-4.75). Ukoliko domaći tim pobedi sa 6 ili više golova razlike, opklada će biti gubitna. Ukoliko pobedi sa 5 golova razlike, opklada je polugubitna. Ukoliko pobedi sa 4 ili manje golova razlike, ukoliko je nerešen ishod ili ukoliko gostujući tim pobedi, opklada je dobitna.

1H (-5)            Domaćin će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep. Ukoliko Domaćin pobedi sa tačno 5 golova razlike, računaće se kvota 1 i ulog će biti vraćen. Ukoliko domaći tim pobedi sa 6 ili više golova razlike, opklada će biti dobitna. Ukoliko pobedi sa 4 ili manje golova razlike, ukoliko je nerešen ishod ili ukoliko gostujući tim pobedi, opklada je gubitna.

2H (-5)            Gost će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep. Ukoliko Domaćin pobedi sa tačno 5 golova razlike, računaće se kvota 1 i ulog će biti vraćen. Ukoliko domaći tim pobedi sa 6 ili više golova razlike, opklada će biti gubitna. Ukoliko domaći tim pobedi sa 4 ili manje golova razlike, ukoliko je nerešen ishod ili ukoliko gostujući tim pobedi, opklada je dobitna.

1H (-5,25)       Domaćin će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep (-5.25). Ukoliko domaći tim pobedi sa 6 ili više golova razlike, opklada će biti dobitna. Ukoliko pobedi sa 5 golova razlike, opklada je polugubitna. Ukoliko pobedi sa 4 ili manje golova razlike, ukoliko je nerešen ishod ili ukoliko gostujući tim pobedi, opklada je gubitna.

2H (-5,25)       Gost će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep. (-5.25). Ukoliko domaći tim pobedi sa 6 ili više golova razlike, opklada će biti gubitna. Ukoliko pobedi sa 5 golova razlike, opklada je poludobitna. Ukoliko pobedi sa 4 ili manje golova razlike, ukoliko je nerešen ishod ili ukoliko gostujući tim pobedi, opklada je dobitna.

1H (-5,5)         Domaćin će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep. (-5.5). Ukoliko domaći tim pobedi sa 6 ili više golova razlike, opklada će biti dobitna. Ukoliko pobedi sa 5 ili manje golova razlike, ukoliko je nerešen ishod ili ukoliko gostujući tim pobedi, opklada je gubitna.

2H (-5,5)         Gost će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep (-5.5). Ukoliko domaći tim pobedi sa 6 ili više golova razlike, opklada će biti gubitna. Ukoliko domaći tim pobedi sa 5 ili manje golova razlike, ukoliko je nerešen ishod ili ukoliko gostujući tim pobedi, opklada je dobitna.

1H (0,25)        Domaćin će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep (0.25). Ukoliko domaći tim pobedi, opklada će biti dobitna. Ukoliko je nerešen ishod, opklada je poludobitna. Ukoliko gostujući tim pobedi, opklada je gubitna.

2H (0,25)        Gost će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep (0.25). Ukoliko domaći tim pobedi, opklada će biti gubitna. Ukoliko je nerešen ishod, opklada je polugubitna. Ukoliko gostujući tim pobedi, opklada je dobitna.

1H (0,5)          Domaćin će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep (0.5). Ukoliko domaći tim pobedi ili ukoliko je nerešen ishod, opklada će biti dobitna. Ukoliko gostujući tim pobedi, opklada je gubitna.

2H (0,5)          Gost će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep (0.5). Ukoliko domaći tim pobedi ili ukoliko je nerešen ishod, opklada će biti gubitna. Ukoliko gostujući tim pobedi, opklada je dobitna.

1H (0,75)        Domaćin će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep (0.75). Ukoliko domaći tim pobedi ili ukoliko je nerešen ishod, opklada je dobitna. Ukoliko gostujući tim pobedi sa jednim golom razlike, opklada je polugubitna. Ukoliko gostujući tim pobedi sa 2 ili više golova razlike opklada je gubitna.

2H (0,75)        Gost će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep (0.75). Ukoliko domaći tim pobedi ili ukoliko je nerešen ishod, opklada će biti gubitna. Ukoliko gostujući tim pobedi sa jednim golom razlike, opklada je poludobitna. Ukoliko gostujući tim pobedi sa 2 ili više golova razlike, opklada je dobitna.

1H (1)             Domaćin će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep. Ukoliko Gost pobedi sa tačno jednim golom razlike, računaće se kvota 1 i ulog će biti vraćen. Ukoliko domaći tim pobedi ili ukoliko je nerešen ishod, opklada će biti dobitna. Ukoliko gostujući tim pobedi sa 2 ili više golova razlike, opklada je gubitna.

2H (1)             Gost će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep. Ukoliko Gost pobedi sa tačno jednim golom razlike, računaće se kvota 1 i ulog će biti vraćen. Ukoliko domaći tim pobedi ili ukoliko je nerešen ishod, opklada će biti gubitna. Ukoliko gostujući tim pobedi sa 2 ili više golova razlike, opklada je dobitna.

1H (1,25)        Domaćin će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep (1.25). Ukoliko domaći tim pobedi ili ukoliko je nerešen ishod, opklada će biti dobitna. Ukoliko gostujući tim pobedi sa jednim golom razlike, opklada je poludobitna. Ukoliko gostujući tim pobedi sa 2 ili više golova razlike, opklada je gubitna.

2H (1,25)        Gost će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep (1.25). Ukoliko domaći tim pobedi ili ukoliko je nerešen ishod, opklada će biti gubitna. Ukoliko gostujući tim pobedi sa jednim golom razlike, opklada je polugubitna. Ukoliko gostujući tim pobedi sa 2 ili više golova razlike, opklada je dobitna.

1H (1,5)          Domaćin će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep (1.5). Ukoliko domaći tim pobedi,ukoliko je nerešen ishod i ukoliko gostujući tim pobedi sa jednim golom razlike, opklada će biti dobitna. Ukoliko gostujući tim pobedi sa 2 ili više golova razlike, opklada je gubitna

2H (1,5)          Gost će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep (1.5). Ukoliko domaći tim pobedi, ukoliko je nerešen ishod ili ukoliko gostujući tim pobedi sa jednim golom razlike, opklada će biti gubitna. Ukoliko gostujući tim pobedi sa 2 ili više golova razlike, opklada je dobitna.

1H (1,75)        Domaćin će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep (1.75). Ukoliko domaći tim pobedi, ukoliko je nerešen ishod ili ukoliko gostujući tim pobedi sa jednim golom razlike, opklada će biti dobitna. Ukoliko gostujući tim pobedi sa 2 gola razlike, opklada je polugubitna. Ukoliko gostujući tim pobedi sa 3 ili više golova razlike, opklada je gubitna.

2H (1,75)        Gost će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep (1.75). Ukoliko domaći tim pobedi, ukoliko je nerešen ishod ili ukoliko gostujući tim pobedi sa jednim golom razlike, opklada će biti gubitna. Ukoliko gostujući tim pobedi sa 2 gola razlike, opklada je poludobitna. Ukoliko gostujući tim pobedi sa 3 ili više golova razlike, opklada je dobitna

1H (2)             Domaćin će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep. Ukoliko Gost pobedi sa tačno 2 gola razlike, računaće se kvota 1 i ulog će biti vraćen. Ukoliko domaći tim pobedi, ukoliko je nerešen ishod ili ukoliko gostujući tim pobedi sa jednim golom razlike, opklada će biti dobitna. Ukoliko gostujući tim pobedi sa 3 ili više golova razlike, opklada je gubitna.

2H (2)             Gost će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep. Ukoliko Gost pobedi sa tačno 2 gola razlike, računaće se kvota 1 i ulog će biti vraćen. Ukoliko pobedi domaći tim, ukoliko je nerešen ishod ili ukoliko gostujući tim pobedi sa jednim golom razlike, opklada će biti gubitna. Ukoliko gostujući tim pobedi sa 3 ili više golova razlike, opklada je dobitna.

1H (2,25)        Domaćin će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep (2.25). Ukoliko domaći tim pobedi, ukoliko je nerešen ishod ili ukoliko gostujući tim pobedi sa jednim golom razlike, opklada će biti dobitna. Ukoliko gostujući tim pobedi sa 2 gola razlike, opklada je poludobitna. Ukoliko gostujući tim pobedi sa 3 ili više golova razlike, opklada je gubitna.

2H (2,25)        Gost će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep (2.25). Ukoliko domaći tim pobedi ,ukoliko je nerešen ishod ili ukoliko gostujući tim pobedi sa jednim golom razlike, opklada će biti gubitna. Ukoliko gostujući tim pobedi sa 2 gola razlike, opklada je polugubitna. Ukoliko gostujući tim pobedi sa 3 ili više golova razlike, opklada je dobitna.

1H (2,5)          Domaćin će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep (2.5). Ukoliko domaći tim pobedi, ukoliko je nerešen ishod ili ukoliko gostujući tim pobedi sa 2 ili manje golova razlike, opklada će biti dobitna. Ukoliko gostujući tim pobedi sa 3 ili više golova razlike, opklada je gubitna.

2H (2,5)          Gost će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep (2.5). Ukoliko domaći tim pobedi, ukoliko je nerešen ishod ili ukoliko gostujući tim pobedi sa 2 ili manje golova razlike, opklada će biti gubitna. Ukoliko gostujući tim pobedi sa 3 ili više golova razlike, opklada je dobitna.

1H (2,75)        Domaćin će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep (2.75). Ukoliko domaći tim pobedi, ukoliko je nerešen ishod ili ukoliko gostujući tim pobedi sa 2 ili manje golova razlike, opklada će biti dobitna. Ukoliko gostujući tim pobedi sa 3 gola razlike, opklada je polugubitna. Ukoliko gostujući tim pobedi sa 4 ili više golova razlike, opklada je gubitna.

2H (2,75)        Gost će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep (2.75). Ukoliko domaći tim pobedi, ukoliko je nerešen ishod ili ukoliko gostujući tim pobedi sa 2 ili manje golova razlike, opklada će biti gubitna. Ukoliko gostujući tim pobedi sa 3 gola razlike, opklada je poludobitna. Ukoliko gostujući tim pobedi sa 4 ili više golova razlike, opklada je dobitna.

1H (3)             Domaćin će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep. Ukoliko Gost pobedi sa tačno 3 gola razlike, računaće se kvota 1 i ulog će biti vraćen. Ukoliko domaći tim pobedi, ukoliko je nerešen ishod ili ukoliko gostujući tim pobedi sa 2 ili manje golova razlike, opklada će biti dobitna. Ukoliko gostujući tim pobedi sa 4 ili više golova razlike, opklada je gubitna

2H (3)             Gost će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep. Ukoliko Gost pobedi sa tačno 3 gola razlike, računaće se kvota 1 i ulog će biti vraćen. Ukoliko domaći tim pobedi, ukoliko je nerešen ishod ili ukoliko gostujući tim pobedi sa 2 ili manje golova razlike, opklada će biti gubitna. Ukoliko gostujući tim pobedi sa 4 ili više golova razlike, opklada je dobitna.

1H (3,25)        Domaćin će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep (3.25). Ukoliko domaći tim pobedi, ukoliko je nerešen ishod ili ukoliko gostujući tim pobedi sa 2 ili manje golova razlike, opklada će biti dobitna. Ukoliko gostujući tim pobedi sa 3 gola razlike, opklada je poludobitna. Ukoliko gostujući tim pobedi sa 4 ili više golova razlike, opklada je gubitna

2H (3,25)        Gost će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep (3.25). Ukoliko domaći tim pobedi, ukoliko je nerešen ishod ili ukoliko gostujući tim pobedi sa 2 ili manje golova razlike, opklada će biti gubitna. Ukoliko gostujući tim pobedi sa 3 gola razlike, opklada je polugubitna. Ukoliko gostujući tim pobedi sa 4 ili više golova razlike, opklada je dobitna.

1H (3,5)          Domaćin će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep (3.5). Ukoliko domaći tim pobedi, ukoliko je nerešen ishod ili ukoliko gostujući tim pobedi sa 3 ili manje golova razlike, opklada će biti dobitna. Ukoliko gostujući tim pobedi sa 4 ili više golova razlike, opklada je gubitna.

2H (3,5)          Gost će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep (3.5). Ukoliko domaći tim pobedi, ukoliko je nerešen ishod ili ukoliko gostujući tim pobedi sa 3 ili manje golova razlike, opklada će biti gubitna. Ukoliko gostujući tim pobedi sa 4 ili više golova razlike, opklada je dobitna.

1H (3,75)        Domaćin će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep (3.75). Ukoliko domaći tim pobedi, ukoliko je nerešen ishod ili ukoliko gostujući tim pobedi sa 3 ili manje golova razlike, opklada će biti dobitna. Ukoliko gostujući tim pobedi sa 4 gola razlike, opklada je polugubitna. Ukoliko gostujući tim pobedi sa 5 ili više golova razlike, opklada je gubitna.

2H (3,75)        Gost će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep (3.75). Ukoliko domaći tim pobedi, ukoliko je nerešen ishod ili ukoliko gostujući tim pobedi sa 3 ili manje golova razlike, opklada će biti gubitna. Ukoliko gostujući tim pobedi sa 4 gola razlike, opklada je poludobitna. Ukoliko gostujući tim pobedi sa 5 ili više golova razlike, opklada je dobitna.

1H (4)             Domaćin će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep. Ukoliko Gost pobedi sa tačno 4 gola razlike, računaće se kvota 1 i ulog će biti vraćen. Ukoliko domaći tim pobedi, ukoliko je nerešen ishod ili ukoliko gostujući tim pobedi sa 3 ili manje golova razlike, opklada će biti dobitna. Ukoliko gostujući tim pobedi sa 5 ili više golova razlike, opklada je gubitna

2H (4)             Gost će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep. Ukoliko Gost pobedi sa tačno 4 gola razlike, računaće se kvota 1 i ulog će biti vraćen. Ukoliko domaći tim pobedi, ukoliko je nerešen ishod ili ukoliko gostujući tim pobedi sa 3 ili manje golova razlike, opklada će biti gubitna. Ukoliko gostujući tim pobedi sa 5 ili više golova razlike, opklada je dobitna.

1H (4,25)        Domaćin će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep (4.25). Ukoliko domaći tim pobedi, ukoliko je nerešen ishod ili ukoliko gostujući tim pobedi sa 3 ili manje golova razlike, opklada će biti dobitna. Ukoliko gostujući tim pobedi sa 4 gola razlike, opklada je poludobitna. Ukoliko gostujući tim pobedi sa 5 ili više golova razlike, opklada je gubitna

2H (4,25)        Gost će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep (4.25). Ukoliko domaći tim pobedi, ukoliko je nerešen ishod ili ukoliko gostujući tim pobedi sa 3 ili manje golova razlike, opklada će biti gubitna. Ukoliko gostujući tim pobedi sa 4 gola razlike, opklada je polugubitna. Ukoliko gostujući tim pobedi sa 5 ili više golova razlike, opklada je dobitna.

1H (4,5)          Domaćin će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep (4.5). Ukoliko domaći tim pobedi, ukoliko je nerešen ishod ili ukoliko gostujući tim pobedi sa 4 ili manje golova razlike, opklada će biti dobitna. Ukoliko gostujući tim pobedi sa 5 ili više golova razlike, opklada je gubitna.

2H (4,5)          Gost će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep (4.5). Ukoliko domaći tim pobedi, ukoliko je nerešen ishod ili ukoliko gostujući tim pobedi sa 4 ili manje golova razlike, opklada će biti gubitna. Ukoliko gostujući tim pobedi sa 5 ili više golova razlike, opklada je dobitna.

1H (4,75)        Domaćin će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep (4.75). Ukoliko domaći tim pobedi, ukoliko je nerešen ishod ili ukoliko gostujući tim pobedi sa 4 ili manje golova razlike, opklada će biti dobitna. Ukoliko gostujući tim pobedi sa 5 golova razlike, opklada je polugubitna. Ukoliko gostujući tim pobedi sa 6 ili više golova razlike, opklada je gubitna.

2H (4,75)        Gost će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep (4.75). Ukoliko domaći tim pobedi, ukoliko je nerešen ishod ili ukoliko gostujući tim pobedi sa 4 ili manje golova razlike, opklada će biti gubitna. Ukoliko gostujući tim pobedi sa 5 golova razlike, opklada je poludobitna. Ukoliko gostujući tim pobedi sa 6 ili više golova razlike, opklada je dobitna.

1H (5)             Domaćin će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep. Ukoliko Gost pobedi sa tačno 5 golova razlike, računaće se kvota 1 i ulog će biti vraćen. Ukoliko domaći tim pobedi, ukoliko je nerešen ishod ili ukoliko gostujući tim pobedi sa 4 ili manje golova razlike, opklada će biti dobitna. Ukoliko gostujući tim pobedi sa 6 ili više golova razlike, opklada je gubitna

2H (5)             Gost će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep. Ukoliko Gost pobedi sa tačno 5 golova razlike, računaće se kvota 1 i ulog će biti vraćen. Ukoliko domaći tim pobedi, ukoliko je nerešen ishod ili ukoliko gostujući tim pobedi sa 4 ili manje golova razlike, opklada će biti gubitna. Ukoliko gostujući tim pobedi sa 6 ili više golova razlike, opklada je dobitna.

1H (5,25)        Domaćin će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep (5.25). Ukoliko domaći tim pobedi, ukoliko je nerešen ishod ili ukoliko gostujući tim pobedi sa 4 ili manje golova razlike, opklada će biti dobitna. Ukoliko gostujući tim pobedi sa 5 golova razlike, opklada je poludobitna. Ukoliko gostujući tim pobedi sa 6 ili više golova razlike, opklada je gubitna

2H (5,25)        Gost će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep (5.25). Ukoliko domaći tim pobedi, ukoliko je nerešen ishod ili ukoliko gostujući tim pobedi sa 4 ili manje golova razlike, opklada će biti gubitna. Ukoliko gostujući tim pobedi sa 5 golova razlike, opklada je polugubitna. Ukoliko gostujući tim pobedi sa 6 ili više golova razlike, opklada je dobitna.

1H (5,5)          Domaćin će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep (5.5). Ukoliko domaći tim pobedi, ukoliko je nerešen ishod ili ukoliko gostujući tim pobedi sa 5 ili manje golova razlike, opklada će biti dobitna. Ukoliko gostujući tim pobedi sa 6 ili više golova razlike, opklada je gubitna.

2H (5,5)          Gost će pobediti na meču računajući ponuđeni azijski hendikep (5.5). Ukoliko domaći tim pobedi, ukoliko je nerešen ishod ili ukoliko gostujući tim pobedi sa 5 ili manje golova razlike, opklada će biti gubitna. Ukoliko gostujući tim pobedi sa 6 ili više golova razlike, opklada je dobitna.

 

45'/90'

Potrebno je pogoditi ishod na kraju prvog poluvremena i konačan ishod meča. Opklada se smatra dobitnom samo onda kada se pogodi ishod i na poluvremenu i na kraju meča.

 

1/1       Domaćin će pobediti u prvom poluvremenu i na meču.

1/X      Domaćin će pobediti u prvom poluvremenu i biće nerešen ishod na meču.

1/2       Domaćin će pobediti u prvom poluvremenu i gost će pobediti na meču.

X/1      Ishod će biti nerešen u prvom poluvremenu i domaćin će pobediti na meču.

X/X     Ishod će biti nerešen u prvom poluvremenu i na meču.

X/2      Ishod će biti nerešen u prvom poluvremenu i gost će pobediti na meču.

2/1       Gost će pobediti u prvom poluvremenu i domaćin će pobediti na meču.

2/X      Gost će pobediti u prvom poluvremenu i biće nerešen ishod na meču.

2/2       Gost će pobediti u prvom poluvremenu i na meču.

 

Oba tima daju gol

Potrebno je pogoditi da li će oba tima postići bar po jedan gol na meču ili neće. Smatra se da je tim postigao gol i u situacijama kada ga je zapravo postigao protivnički igrač (autogol).

 

GG      Oba tima će postići bar po gol na meču.

NG      Bar jedan tim neće postići gol na meču.

 

 

Nerešeno – povraćaj novca

Potrebno je pogoditi pobednika meča. U slučaju nerešenog ishoda, opklade će biti poništene i ulog vraćen.

 

W1      Domaćin će pobediti na meču. U slučaju nerešenog rezultata obračunava se kvota 1.

W2      Gost će pobediti na meču. U slučaju nerešenog rezultata obračunava se kvota 1.

 

 

Tačan rezultat

Potrebno je predvideti rezultat na kraju regularnog dela utakmice. Smatra se da je tim postigao gol i u situacijama kada ga je zapravo postigao protivnički igrač (autogol).

 

TR 0:0            Tačan rezultat meča će biti 0:0.

TR 1:0            Tačan rezultat meča će biti 1:0.

TR 2:0            Tačan rezultat meča će biti 2:0.

TR 3:0            Tačan rezultat meča će biti 3:0.

TR 4:0            Tačan rezultat meča će biti 4:0.

TR 0:1            Tačan rezultat meča će biti 0:1.

TR 1:1            Tačan rezultat meča će biti 1:1.

TR 2:1            Tačan rezultat meča će biti 2:1.

TR 3:1            Tačan rezultat meča će biti 3:1.

TR 4:1            Tačan rezultat meča će biti 4:1.

TR 0:2            Tačan rezultat meča će biti 0:2.

TR 1:2            Tačan rezultat meča će biti 1:2.

TR 2:2            Tačan rezultat meča će biti 2:2.

TR 3:2            Tačan rezultat meča će biti 3:2.

TR 4:2            Tačan rezultat meča će biti 4:2.

TR 0:3            Tačan rezultat meča će biti 0:3.

TR 1:3            Tačan rezultat meča će biti 1:3.

TR 2:3            Tačan rezultat meča će biti 2:3.

TR 3:3            Tačan rezultat meča će biti 3:3.

TR 4:3            Tačan rezultat meča će biti 4:3.

TR 0:4            Tačan rezultat meča će biti 0:4.

TR 1:4            Tačan rezultat meča će biti 1:4.

TR 2:4            Tačan rezultat meča će biti 2:4.

TR 3:4            Tačan rezultat meča će biti 3:4.

TR 4:4            Tačan rezultat meča će biti 4:4.

TR 0:5            Tačan rezultat meča će biti 0:5.

TR 1:5            Tačan rezultat meča će biti 1:5.

TR 2:5            Tačan rezultat meča će biti 2:5.

TR 3:5            Tačan rezultat meča će biti 3:5.

TR 4:5            Tačan rezultat meča će biti 4:5.

TR 5:5            Tačan rezultat meča će biti 5:5.

TR 5:0            Tačan rezultat meča će biti 5:0.

TR 5:1            Tačan rezultat meča će biti 5:1.

TR 5:2            Tačan rezultat meča će biti 5:2.

TR 5:3            Tačan rezultat meča će biti 5:3.

TR 5:4            Tačan rezultat meča će biti 5:4.

TR Ostalo      Tačan rezultat meča neće biti nijedan od ponuđenih, bar jedan tim će postići najmanje 6 golova.

 

Kombinacija 3 tačna rezultata

Potrebno je predvideti tačan rezultat meča birajući jednu od ponuđenih kombinacija 3 tačna rezultata. Opklada koja sadrži kombinaciju 3 tačna rezultata se smatra se dobitnom ukoliko se konačni rezultat meča poklapa sa jednim od tri rezultata koji čine odabranu kombinaciju. Golovi tokom produžetaka se ne uračunavaju.

 

0:0/1:1                                     Tačan rezultat meča će biti 0:0 ili 1:1.

0:1/0:2/1:2                  Tačan rezultat meča će biti 0:1 ili 0:2 ili 1:2.

0:3/1:3/2:3                  Tačan rezultat meča će biti 0:3 ili 1:3 ili 2:3.

1:0/2:0/2:1                  Tačan rezultat meča će biti 1:0 ili 2:0 ili 2:1.

1:4/2:4/3:4                  Tačan rezultat meča će biti 1:4 ili 2:4 ili 3:4.

2:2/3:3/4:4                  Tačan rezultat meča će biti 2:2 ili 3:3 ili 4:4.

3:0/3:1/3:2                  Tačan rezultat meča će biti 3:0 ili 3:1 ili 3:2.

4:1/4:2/4:3                  Tačan rezultat meča će biti 4:1 ili 4:2 ili 4:3.

4:0/0:4/Ostalo             Tačan rezultat meča će biti 4:0 ili 0:4, ili će bar jedna od ekipa postići 5 golova na meču.

0:0/1:1/ 0:1/1:0                       Tačan rezultat meča će biti 0:0 ili 1:1 ili 0:1 ili 1:0.

0:2/1:2/ 0:3/1:3                       Tačan rezultat meča će biti 0:2 ili 1:2 ili 0:3 ili 1:3.

0:4/1:4/ 2:4/3:4                       Tačan rezultat meča će biti 0:4 ili 1:4 ili 2:4 ili 3:4.

2:0/2:1/ 3:0/3:1                       Tačan rezultat meča će biti 2:0 ili 2:1 ili 3:0 ili 3:1.

2:2/2:3/ 3:2/3:3                       Tačan rezultat meča će biti 2:2 ili 2:3 ili 3:2 ili 3:3.

4:0/4:1/ 4:2/ 4:3                      Tačan rezultat meča će biti 4:0 ili 4:1 ili 4:2 ili 4:3.

4:4/Ostalo                   Tačan rezultat meča će biti 4:4 ili neće biti nijedan od ponuđenih.

 

 

Gol u prvih 5 min

Potrebno je pogoditi da li će neki od timova postići gol u prvih 5 minuta utakmice.

 

1+ 5'    Biće postignut bar 1 gol u prvih 5 minuta meča.

0:0 5'   Neće biti postignutih golova u prvih 5 minuta meča.

 

Gol u prvih 10 min

Potrebno je pogoditi da li će neki od timova postići gol u prvih 10 minuta utakmice.

 

1+ 10'  Biće postignut bar 1 gol u prvih 10 minuta meča.

0:0 10' Neće biti postignutih golova u prvih 10 minuta meča.

 

Gol u prvih 15 min

Potrebno je pogoditi da li će neki od timova postići gol u prvih 15 minuta utakmice.

 

1+ 15'  Biće postignut bar 1 gol u prvih 15 minuta meča.

0:0 15' Neće biti postignutih golova u prvih 15 minuta meča.

 

Gol u prvih 20 min

Potrebno je pogoditi da li će neki od timova postići gol u prvih 20 minuta utakmice.

 

1+ 20'  Biće postignut bar 1 gol u prvih 20 minuta meča.

0:0 20' Neće biti postignutih golova u prvih 20 minuta meča.

 

Gol u prvih 30 min

Potrebno je pogoditi da li će neki od timova postići gol u prvih 30 minuta utakmice.

 

1+ 30'  Biće postignut bar 1 gol u prvih 30 minuta meča.

0:0 30' Neće biti postignutih golova u prvih 30 minuta meča.

 

Prvih 5 min – 1X2

Potrebno je predvideti konačan ishod prvih 5 minuta utakmice (period izmedju 0:00 i 4:59)

 

1 5'      Domaćin će pobediti u prvih 5 minuta meča.

X 5'     Ishod će biti nerešen u prvih 5 minuta meča.

2 5'      Gost će pobediti u prvih 5 minuta meča.

 

Prvih 10 min – 1X2

Potrebno je predvideti konačan ishod prvih 10 minuta utakmice (period izmedju 0:00 i 9:59)

 

1 10'    Domaćin će pobediti u prvih 10 minuta meča.

X 10'   Ishod će biti nerešen u prvih 10 minuta meča.

2 10'    Gost će pobediti u prvih 10 minuta meča.

 

 

Prvih 15 min - 1X2

Potrebno je predvideti konačan ishod prvih 15 minuta utakmice (period izmedju 0:00 i 14:59)

 

1 15'    Domaćin će pobediti u prvih 15 minuta meča.

X 15'   Ishod će biti nerešen u prvih 15 minuta meča.

2 15'    Gost će pobediti u prvih 15 minuta meča.

 

Prvih 20 min - 1X2

Potrebno je predvideti konačan ishod prvih 20 minuta utakmice (period izmedju 0:00 i 19:59)

 

1 20'    Domaćin će pobediti u prvih 20 minuta meča.

X 20'   Ishod će biti nerešen u prvih 20 minuta meča.

2 20'    Gost će pobediti u prvih 20 minuta meča.

 

Prvih 30 min - 1X2

Potrebno je predvideti konačan ishod prvih 30 minuta utakmice (period izmedju 0:00 i 29:59)

 

1 30'    Domaćin će pobediti u prvih 30 minuta meča.

X 30'   Ishod će biti nerešen u prvih 30 minuta meča.

2 30'    Gost će pobediti u prvih 30 minuta meča.

 

Prvih 60 min - 1X2

Potrebno je predvideti konačan ishod prvih 60 minuta utakmice (period izmedju 0:00 i 59:59)

 

1 60'    Domaćin će pobediti u prvih 60 minuta meča.

X 60'   Ishod će biti nerešen u prvih 60 minuta meča.

2 60'    Gost će pobediti u prvih 60 minuta meča.

 

Par/Nepar – broj golova

Potrebno je pogoditi da li će ukupan broj postignutih golova na meču biti neparan ili paran. Rezultat 0-0 se smatra parnim.

 

Nepar              Ukupan broj postignutih golova na meču će biti neparan.

Par                   Ukupan broj postignutih golova na meču će biti paran.

 

Ide dalje

Potrebno je predvideti koji tim će se kvalifikovati u sledeće kolo takmičenja.

 

Q1       Domaćin će se plasirati u narednu fazu.

Q2       Gost će se plasirati u narednu fazu.

 

Osvajač turnira

Potrebno je predvideti koji tim će biti pobednik ponuđenog takmičenja.

 

1          Domaćin će pobediti na ponuđenom takmičenju.

2          Gost će pobediti na ponuđenom takmičenju.

 

Način postizanja prvog gola

Potrebno je predvideti na koji način će prvi gol biti postignut, birajući jednu od ponuđenih opcija.

 

Autogol                                   Prvi gol na meču će biti autogol.

Slobodan udarac                     Prvi gol na meču će biti postignut iz slobodnog udarca (ne računajući penal).

Udarac glavom                       Prvi gol na meču će biti postignut udarcem glavom.

Šut                               Prvi gol na meču će biti postignut iz igre udarcem nogom.

Penal                           Prvi gol na meču će biti postignut iz penala.

Nema golova              Neće biti golova na meču.

 

Osvaja treće mesto

Potrebno je predvideti koji tim će osvojiti treće mesto na ponuđenom takmičenju.

 

1          Domaćin će osvojiti treće mesto.

2          Gost će osvojiti treće mesto.

 

 

Promena kluba

Potrebno je predvideti da li će odabrani igrač promeniti klub do navedenog datuma. U slučaju da se igrač povuče iz fudbala pre navedenog datuma, sve opklade će biti poništene. Navedeni igrač mora da promeni klub pre navedenog datuma. Predugovori i pozajmice igrača se ne uzimaju u obzir.

 

Da       Promena kluba (transfer) - Da.

Ne       Promena kluba (transfer) - Ne.

 

Više/Manje

Potrebno je predvideti da li će broj golova postignutih u toku meča biti manji ili veći od naznačene vrednosti.

 

1+        Biće postignut 1 ili više golova na meču.

0          Ukupan broj postignutih golova na meču će biti 0.

2+        Ukupan broj postignutih golova na meču će biti 2 ili više.

0-1       Ukupan broj postignutih golova na meču će biti najviše 1.

3+        Ukupan broj postignutih golova na meču će biti 3 ili više.

0-2       Ukupan broj postignutih golova na meču će biti najviše 2.

4+        Ukupan broj postignutih golova na meču će biti 4 ili više.

0-3       Ukupan broj postignutih golova na meču će biti 3 ili manje.

5+        Ukupan broj postignutih golova na meču će biti 5 ili više.

0-4       Ukupan broj postignutih golova na meču će biti 4 ili manje.

6+        Ukupan broj postignutih golova na meču će biti 6 ili više.

0-5       Ukupan broj postignutih golova na meču će biti 5 ili manje.

7+        Ukupan broj postignutih golova na meču će biti 7 ili više.

0-6       Ukupan broj postignutih golova na meču će biti 6 ili manje.

8+        Ukupan broj postignutih golova na meču će biti 8 ili više.

0-7       Ukupan broj postignutih golova na meču će biti 7 ili manje.

9+        Ukupan broj postignutih golova na meču će biti 9 ili više.

0-8       Ukupan broj postignutih golova na meču će biti 8 ili manje.

 

 

Poluvreme - 1X2

Potrebno je predvideti konačan ishod prvog poluvremena meča - pobedu domaćeg tima (1), nerešen ishod (X) ili pobedu gostujućeg tima (2).

 

I 1        Prvo poluvreme: domaćin će pobediti.

I X       Prvo poluvreme: ishod će biti nerešen.

I 2        Prvo poluvreme: gost će pobediti.

 

PP – dupla šansa

Potrebno je predvideti konačan ishod na kraju prvog poluvremena meča birajući jednu od ponuđenih opcija.

 

I 1X     Prvo poluvreme: domaćin će pobediti ili će biti nerešen ishod.

I 12      Prvo poluvreme: domaćin ili gost će pobediti.

I X2     Prvo poluvreme: domaćin će pobediti ili će biti nerešen ishod.

 

PP nerešeno – povraćaj novca

Potrebno je pogoditi pobednika prvog poluvremena meča. U slučaju nerešenog ishoda, opklade će biti poništene i ulog vraćen.

 

I W1    Prvo poluvreme: Domaćin će pobediti. U slučaju nerešenog rezultata obračunava se kvota 1.

I W2    Prvo poluvreme: Gost  će pobediti. U slučaju nerešenog rezultata obračunava se kvota 1.

 

PP – GG/NG

Potrebno je pogoditi da li će oba tima postići bar po jedan gol u prvom poluvremenu. Smatra se da je tim postigao gol i u situacijama kada ga je zapravo postigao protivnički igrač (autogol).

 

I GG    Prvo poluvreme: oba tima će postići bar po jedan gol.

I NG    Prvo poluvreme: bar jedan tim neće postići gol.

 

PP – Više/Manje

Potrebno je predvideti da li će broj golova postignutih u toku prvog poluvremena meča biti manji ili veći od naznačene vrednosti.

 

I 1+     Prvo poluvreme: biće postignuto 1 ili više golova.

I 0        Prvo poluvreme: neće biti postignutih golova.

I 2+     Prvo poluvreme: biće postignuto 2 ili više golova.

I 0-1    Prvo poluvreme: biće postignut najviše 1 gol.

I 3+     Prvo poluvreme: biće postignuto 3 ili više golova.

I 0-2    Prvo poluvreme: biće postignuto 2 ili manje golova.

 

 

PP – tačan rezultat

Potrebno je predvideti rezultat na kraju prvog poluvremena meča. Smatra se da je tim postigao gol i u situacijama kada ga je zapravo postigao protivnički igrač (autogol).

 

I 0:0                Prvo poluvreme: tačan rezultat će biti 0:0.

I 1:0                Prvo poluvreme: tačan rezultat će biti 1:0.

I 2:0                Prvo poluvreme: tačan rezultat će biti 2:0.

I 2:1                Prvo poluvreme: tačan rezultat će biti 2:1.

I 0:1                Prvo poluvreme: tačan rezultat će biti 0:1.

I 0:2                Prvo poluvreme: tačan rezultat će biti 0:2.

I 1:2                Prvo poluvreme: tačan rezultat će biti 1:2.

I 1:1                Prvo poluvreme: tačan rezultat će biti 1:1.

I 2:2                Prvo poluvreme: tačan rezultat će biti 2:2.

I TR Ostalo     Prvo poluvreme: tačan rezultat neće biti nijedan od ponuđenih, bar jedan tim će postići najmanje 3 gola.

 

PP – Par/Nepar

Potrebno je predvideti da li će ukupan broj postignutih golova u prvom poluvremenu biti neparan ili paran. Rezultat 0-0 se smatra parnim.

 

I Nepar                        Prvo poluvreme: ukupan broj postignutih golova će biti neparan.

I Par                Prvo poluvreme: ukupan broj postignutih golova će biti paran.

 

Više/Manje Domaćin PP

Potrebno je predvideti da li će ukupan broj golova postignutih od strane domaćeg tima u prvom poluvremenu biti veći ili manji od ponuđene vrednosti.

 

I D 1+  Prvo poluvreme: Domaćin će postići bar 1 gol.

I D 0    Prvo poluvreme: Domaćin neće postići gol.

I D 2+  Prvo poluvreme: Domaćin će postići 2 ili više golova.

I D 0-1 Prvo poluvreme: Domaćin će postići najviše 1 gol.

I D 3+  Prvo poluvreme: Domaćin će postići 3 ili više golova.

I D 0-2 Prvo poluvreme: Domaćin će postići 2 ili manje golova.

 

Više/Manje Gost PP

Potrebno je predvideti da li će ukupan broj golova postignutih od strane gostujućeg tima u prvom poluvremenu biti veći ili manji od ponuđene vrednosti.

 

I G 0-1 Prvo poluvreme: Gost će postići bar 1 gol.

I G 0    Prvo poluvreme: Gost neće postići gol.

I G 2+  Prvo poluvreme: Gost će postići 2 ili više golova.

I G 0-1 Prvo poluvreme: Gost će postići najviše 1 gol.

I G 3+  Prvo poluvreme: Gost će postići 3 ili više golova.

I G 0-2 Prvo poluvreme: Gost će postići 2 ili manje golova.

 

 

Multigol PP

Potrebno je predvideti ukupan broj postignutih golova u prvom poluvremenu, birajući jednu od ponuđenih opcija.

 

I 1-2    Prvo poluvreme: biće postignuto između 1 i 2 gola.

I 1-3    Prvo poluvreme: biće postignuto između 1 i 3 gola.

I 2-3    Prvo poluvreme: biće postignuto između 2 i 3 gola.

 

Hendikep PP

Hendikep je prednost ili zaostatak domaćeg tima koja se izražava u golovima. Potrebno je pogoditi ishod prvog poluvremena meča nakon što se vrednost hendikepa primeni na domaći tim, a ishod se formira tako što se broju golova označenih kao hendikep dodaju (ili oduzimaju ako je vrednost negativna) golovi koje je domaći tim postigao u toku utakmice.

 

HT 1 (-1)        Prvo poluvreme: Domaći tim će pobediti na meču sa 2 ili više golova razlike.

HT X (-1)        Prvo poluvreme: Domaći tim će pobediti na meču sa jednim golom razlike.

HT 2 (-1)        Prvo poluvreme: Gostujući tim će pobediti na meču ili će ishod biti nerešen.

HT 1 (-2)        Prvo poluvreme: Domaći tim će pobediti na meču sa 3 ili više golova razlike.

HT X (-2)        Prvo poluvreme: Domaći tim će pobediti na meču sa 2 gola razlike.

HT 2 (-2)        Prvo poluvreme: Gostujući tim će pobediti na meču, ili će ishod biti nerešen ili će izgubiti sa jednim golom razlike.

HT 1 (-3)        Prvo poluvreme: Domaći tim će pobediti na meču sa 4 ili više golova razlike.

HT X (-3)        Prvo poluvreme: Domaći tim će pobediti na meču sa 3 gola razlike.

HT 2 (-3)        Prvo poluvreme: Gostujući tim će pobediti na meču, ili će ishod biti nerešen ili će izgubiti sa jednim ili 2 gola razlike.

HT 1 (1)                      Prvo poluvreme: Domaći tim će pobediti na meču ili će ishod biti nerešen.

HT X (1)         Prvo poluvreme: Gostujući tim će pobediti na meču sa jednim golom razlike.

HT 2 (1)                      Prvo poluvreme: Gostujući tim će pobediti na meču sa 2 ili više golova razlike.

HT 1 (2)          Prvo poluvreme: Domaći tim će pobediti na meču, ili će ishod biti nerešen ili će izgubiti sa jednim golom razlike.

HT X (2)         Prvo poluvreme: Gostujući tim će pobediti na meču sa 2 gola razlike

HT 2 (2)                      Prvo poluvreme: Gostujući tim će pobediti na meču sa 3 ili više golova razlike.

HT 1 (3)          Prvo poluvreme: Domaći tim će pobediti na meču, ili će ishod biti nerešen ili će izgubiti sa jednim ili 2 gola razlike.

HT X (3)         Prvo poluvreme: Gostujući tim će pobediti na meču sa 3 gola razlike.

HT 2 (3)                      Prvo poluvreme: Gostujući tim će pobediti na meču sa 4 ili više golova razlike.

 

 

DP – 1X2

Potrebno je predvideti konačan ishod drugog poluvremena meča - pobedu domaćeg tima (1), nerešen ishod (X) ili pobedu gostujućeg tima (2).

 

II 1      Drugo poluvreme: Domaćin će pobediti.

II X      Drugo poluvreme: ishod će biti nerešen.

II 2      Drugo poluvreme:Gost  će pobediti.

 

DP – dupla šansa

Potrebno je predvideti konačan ishod na kraju drugog poluvremena meča birajući jednu od ponuđenih opcija.

 

II 1X    Drugo poluvreme: Domaćin će pobediti ili će biti nerešen ishod.

II 12    Drugo poluvreme: Domaćin ili Gost  će pobediti.

II X2    Drugo poluvreme: Gost  će pobediti ili će biti nerešen ishod.

 

DP nerešeno - povraćaj novca

Potrebno je pogoditi pobednika drugog poluvremena meča. U slučaju nerešenog ishoda, opklade će biti poništene i ulog vraćen.

 

II W1   Drugo poluvreme: Domaćin će pobediti. U slučaju nerešenog rezultata obračunava se kvota 1.

II W2   Drugo poluvreme: Gost  će pobediti. U slučaju nerešenog rezultata obračunava se kvota 1.

 

DP - GG/NG

Potrebno je pogoditi da li će oba tima postići bar po jedan gol u drugom poluvremenu. Smatra se da je tim postigao gol i u situacijama kada ga je zapravo postigao protivnički igrač (autogol).

 

II GG   Drugo poluvreme: oba tima će postići bar po jedan gol.

II NG   Drugo poluvreme: bar jedan tim neće postići gol.

 

DP – Više/Manje

Potrebno je predvideti da li će broj golova postignutih u toku drugog poluvremena meča biti manji ili veći od naznačene vrednosti.

 

II 1+    Drugo poluvreme: biće postignuto 1 ili više golova.

II 0      Drugo poluvreme: neće biti postignutih golova.

II 2+    Drugo poluvreme: biće postignuto 2 ili više golova.

II 0-1   Drugo poluvreme: biće postignut najviše 1 gol.

II 3+    Drugo poluvreme: biće postignuto 3 ili više golova.

II 0-2   Drugo poluvreme: biće postignuto 2 ili manje golova.

 

DP – Tačan rezultat

Potrebno je predvideti rezultat na kraju drugog poluvremena meča. Smatra se da je tim postigao gol i u situacijama kada ga je zapravo postigao protivnički igrač (autogol).

 

II 0:0               Drugo poluvreme: tačan rezultat će biti 0:0.

II 1:0               Drugo poluvreme: tačan rezultat će biti 1:0.

II 2:0               Drugo poluvreme: tačan rezultat će biti 2:0.

II 0:1               Drugo poluvreme: tačan rezultat će biti 0:1.

II 1:1               Drugo poluvreme: tačan rezultat će biti 1:1.

II 2:1               Drugo poluvreme: tačan rezultat će biti 2:1.

II 0:2               Drugo poluvreme: tačan rezultat će biti 0:2.

II 1:2               Drugo poluvreme: tačan rezultat će biti 1:2.

II 2:2               Drugo poluvreme: tačan rezultat će biti 2:2.

II Ostalo                      Drugo poluvreme: tačan rezultat neće biti nijedan od ponuđenih.

 

DP – Par/Nepar

Potrebno je pogoditi da li će ukupan broj postignutih golova u drugom poluvremenu biti neparan ili paran. Rezultat 0-0 se smatra parnim.

 

II Nepar                       Drugo poluvreme: ukupan broj postignutih golova će biti neparan.

II Par               Drugo poluvreme: ukupan broj postignutih golova će biti paran.

 

DP – Ukupno golova

Potrebno je pogoditi ukupan broj golova postignutih u toku drugog  poluvremena birajući jednu od ponuđenih opcija. Moguće je odabrati tačan broj golova (birajući opciju ''Txg''), ili broj golova koji neće biti postignut (birajući opciju ''Ne Txg'').

 

II T1g              Ukupan broj golova postignutih u drugom poluvremenu biće 1.

Ne II T1g        Ukupan broj golova postignutih u drugom poluvremenu neće biti 1

II T2g              Ukupan broj golova postignutih u drugom poluvremenu biće 2.

Ne II T2g        Ukupan broj golova postignutih u drugom poluvremenu neće biti 2.

II T3g              Ukupan broj golova postignutih u drugom poluvremenu biće 3.

Ne II T3g        Ukupan broj golova postignutih u drugom poluvremenu neće biti 3.

 

Više/Manje Domaćin DP

Potrebno je pogoditi da li će ukupan broj golova postignutih od strane domaćeg tima u drugom poluvremenu biti veći ili manji od ponuđene vrednosti.

 

II D 1+ Drugo poluvreme: Domaćin će postići bar 1 gol.

II D 0  Drugo poluvreme: Domaćin neće postići gol.

II D 2+ Drugo poluvreme: Domaćin će postići 2 ili više golova.

II D 0-1           Drugo poluvreme: Domaćin će postići najviše 1 gol.

II D 3+ Drugo poluvreme: Domaćin će postići 3 ili više golova.

II D 0-2           Drugo poluvreme: Domaćin će postići 2 ili manje golova.

 

Više/Manje Gost DP

Potrebno je pogoditi da li će ukupan broj golova postignutih od strane gostujućeg tima u drugom poluvremenu biti veći ili manji od ponuđene vrednosti.

 

II G 1+ Drugo poluvreme: Gost će postići bar 1 gol.

II G 0  Drugo poluvreme: Gost neće postići gol.

II G 2+ Drugo poluvreme: Gost će postići 2 ili više golova.

II G 0-1           Drugo poluvreme: Gost će postići najviše 1 gol.

II G 3+ Drugo poluvreme: Gost će postići 3 ili više golova.

II G 0-2           Drugo poluvreme: Gost će postići 2 ili manje golova.

 

Multigol DP

Potrebno je pogoditi ukupan broj golova koji će biti postignuti u drugom poluvremenu birajući jednu od ponuđenih opcija.

 

II 1-2   Drugo poluvreme: biće postignuto između 1 i 2 gola.

II 1-3   Drugo poluvreme: biće postignuto između 1 i 3 gola.

II 2-3   Drugo poluvreme: biće postignuto između 2 i 3 gola.

 

DP Hendikep

Hendikep je prednost ili nedostatak domaćeg tima koja se izražava u golovima. Potrebno je pogoditi ishod drugog poluvremena nakon što se vrednost hendikepa  primeni na domaći tim, a on se formira tako što se broju golova označenih kao hendikep dodaju (ili oduzimaju ako je vrednost negativna)  golovi koje je domaći tim stvarno postigao u toku drugog poluvremena utakmice.

 

II H1    Drugo poluvreme: Domaćin će pobediti računajući ponuđeni hendikep. Hendikep se dodaje na ishod drugog poluvremena.

II H2    Drugo poluvreme: Gost  će pobediti  računajući ponuđeni hendikep. Hendikep se dodaje na ishod drugog poluvremena.

 

Multigol

Potrebno je pogoditi ukupan broj golova koji će biti postignuti na meču birajući jednu od ponuđenih opcija.

 

1-2       Ukupan broj golova na meču će biti između 1 i 2.

1-3       Ukupan broj golova na meču će biti između 1 i 3.

1-4       Ukupan broj golova na meču će biti između 1 i 4.

1-5       Ukupan broj golova na meču će biti između 1 i 5.

1-6       Ukupan broj golova na meču će biti između 1 i 6.

2-3       Ukupan broj golova na meču će biti između 2 i 3.

2-4       Ukupan broj golova na meču će biti između 2 i 4.

2-5       Ukupan broj golova na meču će biti između 2 i 5.

2-6       Ukupan broj golova na meču će biti između 2 i 6.

3-4       Ukupan broj golova na meču će biti između 3 i 4.

3-5       Ukupan broj golova na meču će biti između 3 i 5.

3-6       Ukupan broj golova na meču će biti između 3 i 6.

4-5       Ukupan broj golova na meču će biti između 4 i 5.

4-6       Ukupan broj golova na meču će biti između 4 i 6.

5-6       Ukupan broj golova na meču će biti između 5 i 6.

7+        Ukupan broj golova na meču će biti 7 ili više.

 

 

Prvi daje gol

Potrebno je pogoditi koji tim će postići prvi gol na meču.

 

PG 1                Domaćin će postići prvi gol na meču.

PG 2                Gost će postići prvi gol na meču.

Nema gola      Neće biti golova na meču.

 

Poslednji daje gol

Potrebno je predvideti koji tim će postići poslednji gol na meču.

 

ZG 1                Domaćin će postići poslednji gol na meču.  

ZG 2                Gost će postići poslednji gol na meču.

Nema gola      Neće biti golova na meču.

 

Multigol Domaćin

 

Potrebno je pogoditi ukupan broj golova koji će biti postignuti od strane domaćeg tima birajući jednu od ponuđenih opcija.

 

D 1-2   Domaćin će postići između 1 i 2 gola na meču.

D 1-3   Domaćin će postići između 1 i 3 gola na meču.

D 2-3   Domaćin će postići između 2 i 3 gola na meču.

 

Multigol Gost

Potrebno je pogoditi ukupan broj golova koji će biti postignuti od strane gostujućeg tima birajući jednu od ponuđenih opcija.

 

G 1-2   Gost  će postići između 1 i 2 gola na meču.

G 1-3   Gost  će postići između 1 i 3 gola na meču.

G 2-3   Gost  će postići između 2 i 3  gola na meču.

 

Domaćin daje gol

Potrebno je predvideti da li će domaći tim postići najmanje  jedan gol u toku meča.

 

D 0      Domaćin neće postići gol na meču.

D 1+    Domaćin će postići gol na meču.

 

 

Gost daje gol

Potrebno je predvideti da li će gostujući tim postići najmanje  jedan gol u toku meča.

 

G 0      Gost  neće postići gol na meču.

G 1+    Gost  će postići gol na meču.

 

Tačan broj golova

Potrebno je pogoditi tačan broj golova koji će biti postignuti u toku meča birajući jednu od ponuđenih opcija. Moguće je odabrati tačan broj golova (birajući opciju ''Txg'') ili broj golova koji neće biti postignuti (birajući opciju ''ne Txg'').

 

ne T0g             Ukupan broj golova na meču neće biti tačno 0.

T0g                  Ukupan broj golova na meču će biti tačno 0.

ne T1g             Ukupan broj golova na meču neće biti tačno 1.

T1g                  Ukupan broj golova na meču će biti tačno 1.

ne T2g             Ukupan broj golova na meču neće biti tačno 2.

T2g                  Ukupan broj golova na meču će biti tačno 2.

ne T3g             Ukupan broj golova na meču neće biti tačno 3.

T3g                  Ukupan broj golova na meču će biti tačno 3.

ne T4g             Ukupan broj golova na meču neće biti tačno 4.

T4g                  Ukupan broj golova na meču će biti tačno 4.

ne T5g             Ukupan broj golova na meču neće biti tačno 5.

T5g                  Ukupan broj golova na meču će biti tačno 5.

ne T6g             Ukupan broj golova na meču neće biti tačno 6.

T6g                  Ukupan broj golova na meču će biti tačno 6.

ne T7g             Ukupan broj golova na meču neće biti tačno 7.

T7g                  Ukupan broj golova na meču će biti tačno 7.

 

 

Poluvreme sa više golova

Potrebno je predvideti u kom poluvremenu će biti postignuto više golova.

 

I>II      U prvom poluvremenu će biti postignuto više golova.

I<II      U drugom poluvremenu će biti postignuto više golova.

I=II      Ukupan broj golova postignut u oba poluvremena će biti isti, ili će konačan ishod biti 0:0.

 

PP/DP Golovi

 

Potrebno je pogoditi broj golova koji će biti postignuti u prvom i u drugom poluvremenu, birajući jednu od ponuđenih opcija.

 

ne I 0-1 & II 0-1                     Biće postignuto 2 ili više golova u bar jednom poluvremenu.

ne I 1+ & II 1+                        Neće biti golova u bar jednom poluvremenu.

I 0-1 & II 0-1              Biće postignut najviše po gol u svakom poluvremenu.

I 1+ & II 1+                Biće golova u svakom poluvremenu.

ne I 0-1 & II 0-2         Biće postignuto 2 ili više golova u prvom poluvremenu ili 3 ili više golova u drugom poluvremenu.

ne I 1+ & II 2+            Neće biti postignutih golova u prvom poluvremenu ili će biti postignut najviše 1 gol u drugom poluvremenu.

I 0-1 & II 2+               Biće postignut najviše 1 gol u prvom poluvremenu i 2 ili manje golova u drugom poluvremenu.

I 1+ II 2+                     Biće postignut 1 ili više golova u prvom poluvremenu i 2 ili više golova u drugom poluvremenu.

ne I 0-1 II 0-3             Biće postignuto 2 ili više golova u prvom poluvremenu ili 4 ili više golova u drugom poluvremenu.

ne I 1+ II 3+                Neće biti postignutih golova u prvom poluvremenu ili 3 ili više golova u drugom poluvremenu.

I 0-1 II 0-3                  Biće postignut najviše 1 gol u prvom poluvremenu i 3 ili manje golova u drugom poluvremenu.

I 1+ II 0-3                   Biće postignut 1 ili više golova u prvom poluvremenu i 3 ili manje golova u drugom poluvremenu.

ne I 0-2 II 0-1             Biće postignuto 3 ili više golova u prvom poluvremenu ili 2 ili više golova u drugom poluvremenu.

ne I 2+ II 1+                Biće postignut najviše 1 gol u prvom poluvremenu ili neće biti postignutih golova u drugom poluvremenu.

I 0-2 II 0-1                  Biće postignuto 2 ili manje golova u prvom poluvremenu i najviše 1 gol u drugom poluvremenu.

I 2+ II 1+                     Biće postignuto 2 ili više golova u prvom poluvremenu i 1 ili više golova u drugom poluvremenu.

ne I 0-2 II 0-2             Biće postignuto 3 ili više golova u bar jednom poluvremenu.

ne I 2+ II 2+                Biće postignut najviše 1 gol u bar jednom poluvremenu.

I 0-2 II 0-2                  Biće postignuto po 2 ili manje golova u svakom od poluvremena.

I 2+ II 2+                     Biće postignuto po 2 ili više golova u svakom od poluvremena.

ne I 0-2 II 0-3             Biće postignuto 3 ili više golova u prvom poluvremenu ili 4 ili više golova u drugom poluvremenu.

ne I 2+ II 3+                Biće postignut najviše 1 gol u prvom poluvremenu ili 2 ili manje golova u drugom poluvremenu.

I 0-2 II 0-3                  Biće postignuto 2 ili manje golova u prvom poluvremenu i 3 ili manje golova u drugom poluvremenu.

I 2+ II 3+                     Biće postignuto 2 ili više golova u prvom poluvremenu i 3 ili više golova u drugom poluvremenu.

ne I 0-3 II 0-1             Biće postignuto 4 ili više golova u prvom poluvremenu ili 2 ili više golova u drugom poluvremenu.

ne I 3+ II 1+                Biće postignuto 2 ili manje golova u prvom poluvremenu ili neće biti golova u drugom poluvremenu.

I 0-3 II 0-1                  Biće postignuto 3 ili manje golova u prvom poluvremenu i najviše 1 gol u drugom poluvremenu.

I 3+ II 1+                     Biće postignuto 3 ili više golova u prvom poluvremenu i 1 ili više golova u drugom poluvremenu.

ne I 3+ II 2+                Biće postignuto 2 ili manje golova u prvom poluvremenu ili najviše 1 gol u drugom poluvremenu.

ne I 3+ II 3+                Biće postignuto 2 ili manje golova u bar jednom poluvremenu.

I 3+ II 2+                     Biće postignuto 3 ili više golova u prvom poluvremenu i 2 ili više golova u drugom poluvremenu.

I 3+ II 3+                     Biće postignuto po 3 ili više golova u svakom poluvremenu.

I 1+ II 3+                     Biće postignuto 1 ili više golova u prvom poluvremenu i 3 ili više golova u drugom poluvremenu.

I 1- II 2-                      Biće postignuto po 1 ili manje golova u prvom poluvremenu ili 2 ili manje golova u drugom poluvremenu.

 

 

Gol u nadoknadi vremena 90+

Potrebno je pogoditi da li će biti postignutih golova u nadoknadi vremena.

 

da IT    Biće golova u nadoknadi vremena.

ne IT    Neće biti golova u nadoknadi vremena.

 

Dupla pobeda Domaćin/Gost

Potrebno je pogoditi koji tim će pobediti u oba poluvremena.

 

DP 1                Domaćin će pobediti u oba poluvremena.

ne DP 1           Domaćin neće pobediti u oba poluvremena.

DP 2                Gost  će pobediti u oba poluvremena.

ne DP 2                       Gost  neće pobediti u oba poluvremena.

 

Pobeda domaćina u PP ili u DP

Potrebno je pogoditi da li će domaći tim biti pobednik bar jednog poluvremena.

 

ah 1                 Domaćin će pobediti u prvom ili drugom poluvremenu.

ne ah 1            Domaćin neće pobediti ni u prvom ni u drugom poluvremenu.

 

Pobeda gosta u PP ili u DP

Potrebno je pogoditi da li će gostujući tim biti pobednik bar jednog poluvremena.

 

ah 2                 Gost će pobediti u prvom ili drugom poluvremenu.

ne ah 2            Gost neće pobediti ni u prvom ni u drugom poluvremenu.

 

Domaćin postiže gol u oba poluvremena

Potrebno je pogoditi da li će domaći tim postići gol u oba poluvremena utakmice.

 

D 1+1              Domaćin će postići gol u oba poluvremena.

ne D 1+1         Domaćin neće postići gol u oba poluvremena.

 

Gost postiže gol u oba poluvremena

Potrebno je pogoditi da li će gostujući tim postići gol u oba poluvremena utakmice.

 

G 1+1              Gost će postići gol u oba poluvremena.

ne G 1+1         Gost neće postići gol u oba poluvremena.

 

Pobeda domaćina - povraćaj novca

Potrebno je pogoditi konačan ishod meča. U slučaju pobede domaćeg tima, ulog će biti vraćen.

 

X HNB                        Biće nerešeno. Dobitno sa kvotom 1 ukoliko pobedi domaćin.

2 HNB             Gost će pobediti. Dobitno sa kvotom 1 ukoliko pobedi domaćin.

 

Pobeda gosta - povraćaj novca

 

Potrebno je pogoditi konačan ishod meča. U slučaju pobede gostujućeg tima, ulog će biti vraćen.

 

1 ANB             Domaćin će pobediti. Dobitno sa kvotom 1 ukoliko pobedi gost.

X ANB                        Biće nerešeno. Dobitno sa kvotom 1 ukoliko pobedi gost.

 

Domaćin ukupno golova

Potrebno je pogoditi ukupan broj golova postignutih od strane domaćeg tima.

 

D 0      Domaćin neće postići nijedan gol na meču.

D 1      Domaćin će postići tačno 1 gol na meču.

D 2      Domaćin će postići tačno 2 gola na meču.

D 3+    Domaćin će postići 3 ili više golova na meču.

 

Gost ukupno golova

Potrebno je pogoditi ukupan broj golova postignutih od strane gostujućeg tima.

 

G 0      Gost neće postići nijedan gol na meču.

G 1      Gost će postići tačno 1 gol na meču.

G 2      Gost će postići tačno 2 gola na meču.

G 3+    Gost će postići 3 ili više golova na meču.

 

Ukupan broj golova Gosta

Potrebno je pogoditi da li će ukupan broj golova postignutih od strane gostujućeg tima biti veći ili manji od ponuđene vrednosti.

 

G 1+    Gost će postići 1 ili više golova na meču.

G 0-1   Gost će postići najviše 1 gol na meču.

G 2+    Gost će postići 2 ili više golova na meču.

G 0-2   Gost će postići 2 ili manje gola na meču.

G 3+    Gost će postići 3 ili više golova na meču.

G 0-3   Gost će postići 3 ili manje gola na meču.

 

Ukupan broj golova Domaćina

Potrebno je pogoditi da li će ukupan broj golova postignutih od strane domaćeg tima biti veći ili manji od ponuđene vrednosti.

 

D 1+    Domaćin će postići 1 ili više golova na meču.

D 0-1   Domaćin će postići najviše 1 gol na meču.

D 2+    Domaćin će postići 2 ili više golova na meču.

D 0-2   Domaćin će postići 2 ili manje golova na meču.

D 3+    Domaćin će postići 3 ili više golova na meču.

D 0-3   Domaćin će postići 3 ili manje gola na meču.

 

Domaćin Poluvreme sa više golova

Potrebno je predvideti u kom poluvremenu će domaći tim postići više golova.

 

D I>II Domaćin će postići više golova u prvom poluvremenu.

D I<II  Domaćin će postići više golova u drugom poluvremenu.

D I=II  Domaćin će postići jednak broj golova u oba poluvremena.

 

Gost Poluvreme sa više golova

Potrebno je predvideti u kom poluvremenu će domaći tim postići više golova.

 

G I>II Gost će postići više golova u prvom poluvremenu.

G I<II  Gost će postići više golova u drugom poluvremenu.

G I=II  Gost će postići isti broj golova u prvom i u drugom poluvremenu.

Par/Nepar Domaćin broj golova

Potrebno je predvideti da li će ukupan broj golova postignutih od strane domaćeg tima biti paran ili neparan.

 

D Nepar                      Domaćin će postići neparan broj golova.

D Par               Domaćin će postići paran broj golova.

 

Par/Nepar Gost broj golova

Potrebno je predvideti da li će ukupan broj golova postignutih od strane gostujućeg tima biti paran ili neparan.

 

G Nepar          Gost će postići neparan broj golova.

G Par               Gost će postići paran broj golova.

 

Domaćin ne prima gol

Potrebno je pogoditi da li će domaćin završiti utakmicu bez primljenog gola.

 

G 0      Domaćin neće primiti gol.

G 1+    Domaćin će primiti gol.

 

Gost ne prima gol

Potrebno je pogoditi da li će gost završiti utakmicu bez primljenog gola.

 

D 0      Gost  neće primiti gol.

D 1+    Gost  će primiti gol.

 

 

1X2 & Više/Manje 

Potrebno je predvideti konačan ishod prvog poluvremena (pobedu domaćeg tima, pobedu gostujućeg tima ili nerešeno) kao i da li će broj golova postignutih u toku prvog poluvremena biti manji ili veći od ponuđene vrednosti.

 

X&1+  Ishod će biti nerešen i biće postignuto 1 ili više golova.

1&1+   Domaćin će pobediti i biće postignuto 1 ili više golova.

2&1+   Gost će pobediti i biće postignuto 1 ili više golova.

1&2+   Domaćin će pobediti i biće postignuto 2 ili više golova na meču.

X&2+  Ishod će biti nerešen i biće postignuto 2 ili više golova na meču.

2&2+   Gost će pobediti i biće postignuto 2 ili više golova na meču.

1&0-2 Domaćin će pobediti i biće postignuto 2 ili manje golova na meču.

X&0-2 Ishod će biti nerešen i biće postignuto 2 ili manje golova na meču.

2&0-2 Gost će pobediti i biće postignuto 2 ili manje golova na meču.

1&3+   Domaćin će pobediti i biće postignuto 3 ili više golova na meču.

X&3+  Ishod će biti nerešen i biće postignuto 3 ili više golova na meču.

2&3+   Gost će pobediti i postići će 3 ili više golova na meču.

1&0-3 Domaćin će pobediti i biće postignuto 3 ili manje golova na meču.

X&0-3 Ishod će biti nerešen i biće postignuto 3 ili manje golova na meču.

2&0-3 Gost će pobediti i biće postignuto 3 ili manje golova na meču.

1&4+   Domaćin će pobediti i biće postignuto 4 ili više golova na meču.

X&4+  Ishod će biti nerešen i biće postignuto 4 ili više golova na meču.

2&4+   Gost će pobediti i biće postignuto 4 ili više golova na meču.

1&0-4 Domaćin će pobediti i biće postignuto 4 ili manje golova na meču.

X&0-4 Ishod će biti nerešen i biće postignuto 4 ili manje golova na meču.

2&0-4 Gost će pobediti i biće postignuto 4 ili manje golova na meču.

1&5+   Domaćin će pobediti i biće postignuto 5 ili više golova na meču.

X&5+  Ishod će biti nerešen i biće postignuto 5 ili više golova na meču.

2&5+   Gost će pobediti i biće postignuto 5 ili više golova na meču.

 

45'/90' i Više/Manje 1.5 PP

 

Potrebno je pogoditi ishod prvog poluvremena, konačan ishod meča i ukupan broj postignutih golova u prvom poluvremenu birajući jednu od ponuđenih opcija.

 

1/1 & 0-1        Domaćin će pobediti na poluvremenu i na meču i biće postignut najviše 1 gol u prvom poluvremenu.

1/1 & 2+          Domaćin će pobediti na poluvremenu i na meču i biće postignuto 2 ili više golova u prvom poluvremenu.

1/2 & 0-1        Domaćin će pobediti na poluvremenu rezultatom 1:0, a na meču će pobediti Gost.

1/2 & 2+          Domaćin će pobediti na poluvremenu, na meču će pobediti Gost i biće postignuto 2 ili više golova u prvom poluvremenu.

1/X & 0-1       Domaćin će pobediti na poluvremenu rezultatom 1:0, a na meču će biti nerešen ishod.

1/X & 2+         Domaćin će pobediti na poluvremenu uz 2 ili više postignutih golova, a na meču će biti nerešen ishod.

2/1 & 0-1        Gost će pobediti na poluvremenu rezultatom 0:1, a na meču će pobediti Domaćin.

2/1 & 2+          Gost će pobediti na poluvremenu uz 2 ili više postignutih golova, a na meču će pobediti Domaćin.

2/2 & 0-1        Gost će pobediti na poluvremenu i na meču i biće postignut najviše 1 gol u prvom poluvremenu.

2/2 & 2+          Gost će pobediti na poluvremenu i na meču i biće postignuto 2 ili više golova u prvom poluvremenu.

2/X & 0-1       Gost će pobediti na poluvremenu rezultatom 0:1, a na meču će biti nerešen ishod.

2/X & 2+         Gost će pobediti na poluvremenu uz 2 ili više postignutih golova, a na meču će biti nerešen ishod.

X/1 & 0-1       Rezultat prvog poluvremena će biti 0:0 i Domaćin će pobediti na meču.

X/1 & 1+         Ishod poluvremena će biti nerešen uz 2 ili više postignutih golova, a Domaćin će pobediti na meču.

X/2 & 0-1       Rezultat prvog poluvremena će biti 0:0, a Gost će pobediti na meču.

X/2 & 2+         Ishod poluvremena će biti nerešen uz 2 ili više postignutih golova, a Gost će pobediti na meču.

X/X & 0-1       Rezultat prvog poluvremena će biti 0:0, a na meču će biti nerešen ishod.

X/X & 2+        Ishod će biti nerešen na poluvremenu uz 2 ili više postignutih golova, i nerešen na kraju meča.

 

Konačan ishod i Multigol

Potrebno je predvideti koji tim će pobediti na kraju regularnog toka meča i ukupan broj golova koji će biti postignuti na meču birajući jednu od ponuđenih opcija.

 

1 & 2-3                        Domaćin će pobediti i biće postignuto između 2 i 3 gola na meču.

1 & 2-4                       Domaćin će pobediti i biće postignuto između 2 i 4 gola na meču.

1 & 2-5                       Domaćin će pobediti i biće postignuto između 2 i 5 golova na meču.

1 & 3-4                       Domaćin će pobediti i biće postignuto između 3 i 4 gola na meču.

1 & 3-5                       Domaćin će pobediti i biće postignuto između 3 i 5 golova na meču.

1 & 3-6                       Domaćin će pobediti i biće postignuto između 3 i 6 golova na meču.

X & 2-3                       Ishod će biti nerešen i biće postignuto između 2 i 3 golova na meču.

X & 2-4                       Meč će se završiti nerešenim rezultatom i biće postignuto između 2 i 4 gola na meču.

X & 2-5                       Meč će se završiti nerešenim rezultatom i biće postignuto između 2 i 5 golova na meču.

X & 3-4                       Ishod će biti nerešen i biće postignuto između 3 i 4 golova na meču.

X & 3-5                       Ishod će biti nerešen i biće postignuto između 3 i 5 golova na meču.

X & 3-6                       Ishod će biti nerešen i biće postignuto između 3 i 6 golova na meču.

2 & 2-3                       Gost će pobediti i biće postignuto između 2 i 3 gola na meču.

2 & 2-4                       Gost će pobediti i biće postignuto između 2 i 4 gola na meču.

2 & 2-5                        Gost će pobediti i biće postignuto između 2 i 5 golova na meču.

2 & 3-4                       Gost će pobediti i biće postignuto između 3 i 4 gola na meču.

2 & 3-5                       Gost će pobediti i biće postignuto između 3 i 5 golova na meču.

2 & 3-6                       Gost će pobediti i biće postignuto između 3 i 6 golova na meču.

1 & 1-2                       Domaćin će pobediti i biće postignuto između 1 i 2 gola na meču.

1 & 1-3                       Domaćin će pobediti i biće postignuto između 1 i 3 gola na meču.

1 & 1-4                        Domaćin će pobediti i biće postignuto između 1 i 4 gola na meču.

1 & 1-5                       Domaćin će pobediti i biće postignuto između 1 i 5 golova na meču.

1 & 1-6                       Domaćin će pobediti i biće postignuto između 1 i 6 golova na meču.

1 & 2-6                       Domaćin će pobediti i biće postignuto između 2 i 6 golova na meču.

1 & 4-5                        Domaćin će pobediti i biće postignuto između 4 i 5 golova na meču.

1 & 4-6                        Domaćin će pobediti i biće postignuto između 4 i 6 golova na meču.

1 & 5-6                       Domaćin će pobediti i biće postignuto između 5 i 6 golova na meču.

1 & 7+             Domaćin će pobediti i biće postignuto 7 i više golova na meču.

2 & 1-2                        Gost će pobediti i biće postignuto između 1 i 2 gola na meču.

2 & 1-3                       Gost će pobediti i biće postignuto između 1 i 3 gola na meču.

2 & 1-4                       Gost će pobediti i biće postignuto između 1 i 4 gola na meču.

2 & 1-5                       Gost će pobediti i biće postignuto između 1 i 5 golova na meču.

2 & 1-6                       Gost će pobediti i biće postignuto između 1 i 6 golova na meču.

2 & 2-6                       Gost će pobediti i biće postignuto između 2 i 6 golova na meču.

2 & 4-5                       Gost će pobediti i biće postignuto između 4 i 5 golova na meču.

2 & 4-6                       Gost će pobediti i biće postignuto između 4 i 6 golova na meču.

2 & 5-6                       Gost će pobediti i biće postignuto između 5 i 6 golova na meču.

2 & 7+             Gost će pobediti i biće postignuto 7 i više golova na meču.

X & 1-2                       Ishod će biti nerešen i biće postignuto između 1 i 2 golova na meču.

X & 1-3                       Ishod će biti nerešen i biće postignuto između 1 i 3 golova na meču.

X & 1-4                       Ishod će biti nerešen i biće postignuto između 1 i 4 gola na meču.

X & 1-5                      Ishod će biti nerešen i biće postignuto između 1 i 5 golova na meču.

X & 1-6                       Ishod će biti nerešen i biće postignuto između 1 i 6 golova na meču.

X & 2-6                       Ishod će biti nerešen i biće postignuto između 2 i 6 golova na meču.

X & 4-5                       Ishod će biti nerešen i biće postignuto između 4 i 5 golova na meču.

X & 4-6                       Ishod će biti nerešen i biće postignuto između 4 i 6 golova na meču.

X & 5-6                       Ishod će biti nerešen sa rezultatom 3:3.

X & 7+                        Ishod će biti nerešen i biće postignuto 7 i više golova na meču.

 

 

 

45'/90' i Više/Manje

Potrebno je pogoditi ishod prvog poluvremena, kao i da li će ukupan broj postignutih golova u toku meča biti veći ili manji od naznačene vrednosti, birajući jednu od ponuđenih opcija.

 

1/1 & 0-1        Domaćin će pobediti na poluvremenu i na meču i ukupno će biti postignut jedan ili manje golova na meču.

1/1 & 2+          Domaćin će pobediti na poluvremenu i na meču i ukupno će biti postignuto 2 ili više golova.

2/2 & 0-1        Gost će pobediti na poluvremenu i na meču i ukupno će biti postignut jedan ili manje golova na meču.

2/2 & 2+          Gost će pobediti na poluvremenu i na meču i biće postignuto 2 ili više golova na meču.

2/X & 2+         Gost će pobediti na poluvremenu, biće nerešen ishod na meču i biće postignuto 2 ili više golova na meču.

X/1 & 0-1       Ishod prvog poluvremena će biti nerešen, domaćin će pobediti na meču i biće postignuto 1 ili manje golova na meču.

X/1 & 2+         Ishod će biti nerešen na poluvremenu, Domaćin će pobediti na meču i biće postignuto 2 ili više golova na meču.

X/2 & 0-1       Ishod će biti nerešen na poluvremenu, gost će pobediti na meču i biće postignuto 1 ili manje golova na meču.

X/2 & 2+         Ishod će biti nerešen na poluvremenu, gost će pobediti na meču i biće postignuto 2 ili više golova na meču.

X/X & 0-1       Ishod će biti nerešen na poluvremenu i na meču i biće postignuto 1 ili manje golova.

X/X & 2+        Ishod će biti nerešen na poluvremenu i na meču, i biće postignuto 2 ili više golova na meču.

1/1 & 0-2        Domaćin će pobediti na poluvremenu i na meču i biće postignuto 2 ili manje golova na meču.   

1/1 & 3+          Domaćin će pobediti na poluvremenu i na meču i biće postignuto 3 ili više golova na meču.   

1/2 & 3+          Domaćin će pobediti na poluvremenu, Gost će pobediti na meču i biće postignuto 3 ili više golova na meču.

1/X & 0-2       Domaćin će pobediti na poluvremenu, ishod meča će biti nerešen i biće postignuto 2 ili više golova na meču.

1/X & 3+         Domaćin će pobediti na poluvremenu, biće nerešen ishod na meču i biće postignuto 3 ili više golova na meču.

2/1 & 3+          Gost će pobediti na poluvremenu, Domaćin će pobediti na meču i biće postignuto 3 ili više    golova na meču.

2/2 & 0-2        Gost će pobediti na poluvremenu i na meču i biće postignuto 2 ili manje golova na meču.  

2/2 & 3+          Gost će pobediti na poluvremenu i na meču i biće postignuto 3 ili više golova na meču.

2/X & 0-2       Gost će pobediti na poluvremenu, ishod meča će biti nerešen i biće postignuto 2 ili manje golova na meču.

2/X & 3+         Gost će pobediti na poluvremenu, biće nerešen ishod na meču i biće postignuto 3 ili više golova na meču.

X/1 & 0-2       Ishod će biti nerešen na poluvremenu, Domaćin će pobediti na meču i biće postignuto 2 ili manje golova na meču.  

X/1 & 3+         Ishod će biti nerešen na poluvremenu, Domaćin će pobediti na meču i biće postignuto 3 ili više golova na meču.

X/2 & 0-2       Ishod će biti nerešen na poluvremenu, Gost će pobediti na meču i biće postignuto 2 ili manje golova na meču.  

X/2 & 3+         Ishod će biti nerešen na poluvremenu, Gost će pobediti na meču i biće postignuto 3 ili više golova na meču.

X/X & 0-2       Ishod će biti nerešen na poluvremenu i na meču i biće postignuto 2 ili manje golova na meču.   

X/X & 2+        Ishod će biti nerešen na poluvremenu i na meču i biće postignuto 2 ili više golova na meču.

1/1 & 0-3        Domaćin će pobediti na poluvremenu i na meču, i biće postignuto 3 ili manje golova na meču.

1/1 & 4+          Domaćin će pobediti na poluvremenu i na meču, i biće postignuto 4 ili više golova na meču.

1/2 & 0-3        Domaćin će pobediti na poluvremenu, Gost će pobediti na meču i biće postignuto 3 ili manje golova na meču.

1/2 & 4+          Domaćin će pobediti na poluvremenu, Gost će pobediti na meču i biće postignuto 4 ili više golova na meču.

1/X & 0-3       Domaćin će pobediti na poluvremenu, ishod meča će biti nerešen i biće postignuto 3 ili manje golova na meču.

1/X & 3+         Domaćin će pobediti na poluvremenu, biće nerešen ishod na meču i biće postignuto 3 ili više golova na meču.

2/2 & 0-3        Gost će pobediti na poluvremenu i na meču i biće postignuto 3 ili manje golova na meču.

2/1 & 4+          Gost će pobediti na poluvremenu, Domaćin će pobediti na meču, i biće postignuto 4 ili više golova na meču.

2/2 & 0-3        Gost će pobediti na poluvremenu i na meču i biće postignuto 3 ili manje golova na meču.

2/2 & 4+          Gost će pobediti na poluvremenu i na meču i biće postignuto 4 i više golova na meču.

2/X & 0-3       Gost će pobediti na poluvremenu, a meč će se završiti nerešenim rezultatom 1:1.

2/X & 4+         Gost će pobediti na poluvremenu, biće nerešen ishod na meču i biće postignuto 4 ili više golova na meču.

X/1 & 0-3       Ishod će biti nerešen na poluvremenu, Domaćin će pobediti na meču i biće postignuto 3 ili manje golova na meču. 

X/1 & 4+         Ishod će biti nerešen na poluvremenu, Domaćin će pobediti na meču i biće postignuto 4 ili više golova na meču.

X/2 & 0-3       Ishod će biti nerešen na poluvremenu, Gost će pobediti na meču i biće postignuto 3 ili manje golova na meču.  

X/2 & 4+         Ishod će biti nerešen na poluvremenu, Gost će pobediti na meču i biće postignuto 4 ili više golova na meču.

X/X & 0-3       Ishod će biti nerešen na poluvremenu i na meču i biće postignuto 3 ili manje golova na meču.   

X/X & 4+        Ishod će biti nerešen na poluvremenu i na meču i biće postignuto 4 ili više golova na meču.

 

1X2 & GG/NG

Potrebno je pogoditi konačan ishod meča kao i da li će oba tima postići bar po jedan gol na utakmici.

 

1 & GG           Domaćin će pobediti i oba tima će postići bar po jedan gol na utakmici.

1 & NG           Domaćin će pobediti bez primljenog gola.

X & GG          Ishod će biti nerešen i oba tima će postići bar po jedan gol na meču.

X & NG          Meč će se završiti nerešenim rezultatom 0:0.

2 & GG           Gost će pobediti i oba tima će postići bar po jedan gol na utakmici.

2 & NG           Gost će pobediti bez primljenog gola.

 

Sigurna pobeda Gosta

Potrebno je pogoditi da li će gostujući tim pobediti na utakmici bez primljenog gola.

 

SP 2     Gost će pobediti bez primljenog gola.

ne SP 2            Gost neće pobediti bez primljenog gola.

 

Sigurna pobeda Domaćina

Potrebno je pogoditi da li će domaći tim pobediti na utakmici bez primljenog gola.

 

SP 1     Domaćin će pobediti bez primljenog gola.

ne SP 1            Domaćin neće pobediti bez primljenog gola.

 

GG/NG & Više/Manje

Potrebno je pogoditi da li će oba tima postići bar po jedan gol na meču ili neće, kao i da li će ukupan broj postignutih golova u toku meča biti veći ili manji od naznačene vrednosti, birajući jednu od ponuđenih opcija.

 

GG & 3+         Oba tima će postići bar po gol i biće postignuto 3 ili više golova na meču.

GG & 0-2        Oba tima će postići bar po gol i biće postignuto 2 ili manje golova na meču.

NG & 3+         Bar jedan tim neće postići gol i biće postignuto 3 ili više golova na meču.

NG & 0-2        Bar jedan tim neće postići gol i biće postignuto 2 ili manje golova na meču.

GG & 4+         Oba tima će postići bar po gol i biće postignuto 4 ili više golova na meču.

GG & 0-3        Oba tima će postići bar po gol i biće postignuto 3 ili manje golova na meču.

NG & 4+         Bar jedan tim neće postići gol i biće postignuto 4 ili više golova na meču.

NG & 0-3        Bar jedan tim neće postići gol i biće postignuto 3 ili manje golova na meču.

 

Miks šansa

Potrebno je pogoditi ishod meča postavljajući opkladu koja je kombinacija dve povezane igre. Da bi opklada bila dobitna dovoljno je da bar jedna od povezanih igara bude dobitna. U slučaju da obe povezane igre budu dobitne, nije predviđeno udvostručenje dobitka.

 

1 v NG            Domaćin će pobediti ili bar jedan tim neće postići gol na meču.

1 v GG Domaćin će pobediti ili će oba tima postići bar po gol na meču.

2 v NG Gost će pobediti ili bar jedan tim neće postići gol na meču.

2 v GG Gost će pobediti ili će oba tima postići bar po gol na meču.

X v NG            Ishod će biti nerešen na meču ili bar jedan tim neće postići gol na meču.

X v GG            Ishod će biti nerešen na meču ili će oba tima postići bar po gol na meču.

 

Miks šansa - Više/Manje

Potrebno je pogoditi ishod meča postavljajući opkladu koja je kombinacija dve povezane igre – konačan ishod i više/manje. Da bi opklada bila dobitna dovoljno je da bar jedna od povezanih igara bude dobitna. U slučaju da obe povezane igre budu dobitne, nije predviđeno udvostručenje dobitka.

 

1 v 2+  Domaćin će pobediti na meču ili će biti postignuto 2 ili više golova na meču.

X v 2+ Ishod će biti nerešen na meču ili će biti postignuto 2 ili više golova na meču.

2 v 2+  Gost će pobediti ili će biti postignuto 2 ili više golova na meču.

1 v 0-1 Domaćin će pobediti ili će biti postignut najviše 1 gol na meču.

X v 0-1            Ishod će biti nerešen na meču ili će biti postignut najviše 1 gol na meču.

2 v 0-1 Gost će pobediti ili će biti postignut najviše 1 gol na meču.

1 v 3+  Domaćin će pobediti ili će biti postignuto 3 ili više golova na meču.

X v 3+ Ishod će biti nerešen na meču ili će biti postignuto 3 ili više golova na meču.

2 v 3+  Gost će pobediti ili će biti postignuto 3 ili više golova na meču.

1 v 0-2 Domaćin će pobediti ili će biti postignuto 2 ili manje golova na meču.

X v 0-2            Ishod će biti nerešen na meču ili će biti postignuto 2 ili manje golova na meču.

2 v 0-2 Gost će pobediti ili će biti postignuto 2 ili manje golova na meču.

1 v 4+  Domaćin će pobediti ili će biti postignuto 4 ili više golova na meču.

X v 4+ Ishod će biti nerešen na meču ili će biti postignuto 4 ili više golova na meču.

2 v 4+  Gost će pobediti ili će biti postignuto 4 ili više golova na meču.

1 v 0-3 Domaćin će pobediti ili će biti postignuto 3 ili manje golova na meču.

X v 0-3            Ishod će biti nerešen na meču ili će biti postignuto 3 ili manje golova na meču.

2 v 0-3 Gost će pobediti ili će biti postignuto 3 ili manje golova na meču.

 

Miks šansa GG/NG ili Više/Manje

Potrebno je pogoditi ishod meča postavljajući opkladu koja je kombinacija dve povezane igre – oba tima daju gol i više/manje. Da bi opklada bila dobitna dovoljno je da bar jedna od povezanih igara bude dobitna. U slučaju da obe povezane igre budu dobitne, nije predviđeno udvostručenje dobitka.

 

GG v 3+          Oba tima će postići bar po gol ili će biti postignuto 3 ili više golova na meču.

GG v 0-2         Oba tima će postići bar po gol ili će biti postignuto 2 ili manje golova na meču.

NG v 3+          Bar jedan tim neće postići gol ili će biti postignuto 3 ili više golova na meču.

NG v 0-2         Bar jedan tim neće postići gol ili će biti postignuto 2 ili manje golova na meču.

GG v 4+          Oba tima će postići bar po gol ili će biti postignuto 4 ili više golova na meču.

GG v 0-3         Oba tima će postići bar po gol ili će biti postignuto 3 ili manje golova na meču.

NG v 4+          Bar jedan tim neće postići gol ili će biti postignuto 4 ili više golova na meču.

NG v 0-3         Bar jedan tim neće postići gol ili će biti postignuto 3 ili manje golova na meču.

GG v 5+          Oba tima će postići bar po gol ili će biti postignuto 5 ili više golova na meču.

GG v 0-4         Oba tima će postići bar po gol ili će biti postignuto 4 ili manje golova na meču.

NG v 5+          Bar jedan tim neće postići gol ili će biti postignuto 5 ili više golova na meču.

NG v 0-4         Bar jedan tim neće postići gol ili će biti postignuto 4 ili manje golova na meču.

PP - 1X2 & GG/NG

 

PP – Konačan ishod i GG/NG

Potrebno je predvideti konačan ishod prvog poluvremena kao i da li će oba tima postići bar po jedan gol.

 

I 1 & GG         Prvo poluvreme: Domaćin će pobediti i oba tima će postići bar po gol.

I 1 & NG         Prvo poluvreme: Domaćin će pobediti bez primljenog gola.

I X & GG        Prvo poluvreme: ishod će biti nerešen i oba tima će postići bar po gol.

I X NG            Prvo poluvreme ishod će biti nerešen i bar jedan tim neće postići gol.

I 2 & GG         Prvo poluvreme: Gost će pobediti i oba tima će postići bar po gol.

I 2 & NG         Prvo poluvreme: Gost će pobediti bez primljenog gola.

 

PP - Dupla šansa & GG/NG

Potrebno je predvideti ishod prvog poluvremena kao i da li će oba tima postići bar po jedan gol ili neće.

 

I 1X & GG      Prvo poluvreme: Domaćin će pobediti ili će rezultat biti nerešen, i oba tima će postići bar po gol.

I 1X & NG      Prvo poluvreme: Domaćin će pobediti ili će rezultat biti nerešen, i bar jedan tim neće postići gol.

I X2 & GG      Prvo poluvreme: Gost će pobediti ili će rezultat biti nerešen i oba tima će postići bar po gol.

I X2 & NG      Prvo poluvreme: Gost  će pobediti ili će rezultat biti nerešen, i bar jedan tim neće postići gol.

I 12 & GG       Prvo poluvreme: Domaćin ili Gost će pobediti i oba tima će postići bar po gol.

I 12 & NG       Prvo poluvreme: Domaćin ili Gost će pobediti i bar jedan tim neće postići gol.

 

DP - 1X2 & GG/NG

Potrebno je predvideti konačan ishod drugog poluvremena kao i da li će oba tima postići bar po jedan gol na utakmici.

 

II 1 & GG        Drugo poluvreme: Domaćin će pobediti i oba tima će postići bar po gol.

II 1 & NG        Drugo poluvreme: Domaćin će pobediti i bar jedan tim neće postići gol.

II X & GG       Drugo poluvreme: ishod će biti nerešen i oba tima će postići bar po gol.

II X & NG       Drugo poluvreme: ishod će biti nerešen i bar jedan tim neće postići gol.

II 2 & GG        Drugo poluvreme: Gost će pobediti i oba tima će postići bar po gol.

II 2 & NG        Drugo poluvreme: Gost će pobediti i bar jedan tim neće postići gol.

 

 

 

 

 

 

DP - Dupla šansa & GG/NG

Potrebno je predvideti ishod drugog poluvremena kao i da li će oba tima postići bar po jedan gol ili neće.

 

II 1X & GG     Drugo poluvreme: Domaćin će pobediti ili će rezultat biti nerešen i oba tima će postići bar po gol.

II 1X & NG     Drugo poluvreme: Domaćin će pobediti ili će rezultat biti nerešen i bar jedan tim neće postići gol.

II X2 & GG     Drugo poluvreme: ishod će biti nerešen ili će pobediti Gost i oba tima će postići bar po gol.

II X2 & NG     Drugo poluvreme: ishod će biti nerešen ili će pobediti Gost i bar jedan tim neće postići gol.

II 12 & GG      Drugo poluvreme: Domaćin ili Gost će pobediti i oba tima će postići bar po gol.

II 12 & NG      Drugo poluvreme: Domaćin ili Gost će pobediti i bar jedan tim neće postići gol.

 

GG/NG PP&DP

Potrebno je pogoditi da li će oba tima postići bar po jedan gol u prvom i u drugom poluvremenu ili neće.

 

GG/GG                        U prvom i u drugom poluvremenu će oba tima postići bar po gol.

GG/NG            U prvom poluvremenu će oba tima postići bar po gol a u drugom poluvremenu bar jedan tim neće postići gol.

NG/GG            Bar jedan tim neće postići gol u prvom poluvremenu a u drugom poluvremenu će oba tima postići bar po gol.

NG/NG            Bar jedan tim neće postići gol u prvom poluvremenu i bar jedan tim neće postići gol u drugom poluvremenu.

 

 

PP - 1X2 & Više/Manje

Potrebno je predvideti konačan ishod prvog poluvremena (pobedu domaćeg tima, pobedu gostujućeg tima ili nerešeno) kao i da li će broj golova postignutih u toku prvog poluvremena biti manji ili veći od ponuđene vrednosti.

 

I 1 & I 2+        Prvo poluvreme: Domaćin će pobediti i biće postignuto 2 ili više golova.

I 1 & I 0-1       Prvo poluvreme: Domaćin će pobediti i biće postignuto 1 ili manje golova.

I X & 2+         Prvo poluvreme: Biće nerešen ishod i biće postignuto 2 ili više golova.

I X & I 0-1      Prvo poluvreme: Biće nerešen ishod i biće postignuto 1 ili manje golova.

I 2 & I 2+        Prvo poluvreme: Gost će pobediti i biće postignuto 2 ili više golova.

I 2 & I 0-1       Prvo poluvreme: Gost će pobediti rezultatom 1:0.

 

 

3 Kombo

Potrebno je pogoditi ishod meča kladeći se na tri povezana tipa opklade.

 

1 & GG & 2+  Domaćin će pobediti, oba tima će postići bar po jedan gol i ukupan broj golova na meču će biti 2 ili više.

1 & NG & 2+  Domaćin će pobediti, bar jedan tim neće postići gol i ukupan broj golova na meču će biti 2 ili više.

1&NG& 0-1    Domaćin će pobediti, bar jedan tim neće postići gol i ukupan broj golova na meču će biti 1 ili manje.

X & GG & 2+ Ishod meča će biti nerešen, oba tima će postići bar po gol i ukupan broj golova na meču će biti 2 ili više.

X & NG & 0-1            Ishod meča će biti nerešen, bar jedan tim neće postići gol i ukupan broj golova na meču će biti 1 ili manje.

2 & GG & 2+  Gost će pobediti, oba tima će postići bar po jedan gol i ukupan broj golova na meču će biti 2 ili više.

2 & NG & 2+  Gost će pobediti, bar jedan tim neće postići gol i ukupan broj golova na meču će biti 2 ili više.

2 & NG & 0-1 Gost će pobediti, bar jedan tim neće postići gol i ukupan broj golova na meču će biti 1 ili manje.

1 & GG & 3+  Domaćin će pobediti, oba tima će postići bar po jedan gol i ukupan broj golova na meču će biti 3 ili više.

1 & NG & 3+  Domaćin će pobediti, bar jedan tim neće postići gol i ukupan broj golova na meču će biti 3 ili više.

1 & NG & 0-2 Domaćin će pobediti, bar jedan tim neće postići gol i biće postignuto 2 ili manje golova na meču.

X & GG / 3+   Biće nerešen ishod, oba tima će postići gol i biće postignuto 3 ili više golova na meču.

X & GG & 0-2            Ishod meča će biti nerešen, oba tima će postići bar po jedan gol i ukupan broj golova na meču će biti 2 ili manje.

X & NG & 0-2            Ishod meča će biti nerešen, bar jedan tim neće postići gol i ukupan broj golova na meču će biti 2 ili manje.

2 & GG & 3+  Gost će pobediti, oba tima će postići bar po jedan gol I ukupan broj golova na meču će biti 3 ili više.

2 & NG & 3+  Gost će pobediti, bar jedan tim neće postići gol i ukupan broj golova na meču će biti 3 ili više.

2 & NG & 0-2 Gost će pobediti, bar jedan tim neće postići gol i ukupan broj golova na meču će biti 2 ili manje.

 

 

Dupla šansa PP/DP

 

Potrebno je pogoditi rezultat na kraju prvog poluvremena i na kraju meča u istoj opkladi, birajući jednu od ponuđenih opcija. Moguće je odabrati opcije sa 2 moguća ishoda u prvom, u drugom, ili u oba poluvremena.

 

1X/1X Domaćin će pobediti ili će biti nerešen ishod na poluvremenu i Domaćin će pobediti na kraju meča ili će biti nerešen ishod.

1X/12  Domaćin će pobediti ili će biti nerešen ishod na poluvremenu i Domaćin ili Gost će pobediti na kraju meča.

1X/X2 Domaćin će pobediti ili će biti ishod nerešen u prvom poluvremenu i Gost će pobediti na kraju meča ili će biti nerešen ishod.

12/1X  Domaćin ili Gost će pobediti u prvom poluvremenu i Domaćin će pobediti na kraju meča ili će biti nerešen ishod.

12/X2  Domaćin ili Gost će pobediti u prvom poluvremenu i Gost će pobediti na kraju meča ili će biti nerešen ishod.

X2/1X Gost će pobediti ili će biti nerešen ishod na poluvremenu i Domaćin će pobediti na kraju meča ili će biti nerešen ishod.

12/12   ili Gost će pobediti na kraju meča.

X2/12  Gost će pobediti ili će biti nerešen ishod na poluvremenu i Domaćin ili Gost  će pobediti na kraju meča.

X2/X2 Gost će pobediti ili će biti nerešen ishod na poluvremenu i Gost će pobediti na kraju meča ili će biti nerešen ishod.

 

Dupla šansa & Više/Manje

Potrebno je pogoditi kombinaciju dva moguća ishoda meča birajući jednu od 3 ponuđene opcije: domaći tim pobeđuje ili nerešen ishod | gostujući tim pobeđuje ili nerešen ishod | pobeđuje domaći ili gostujući tim i pogoditi da li će ukupan broj golova postignutih na meču biti veći ili manji od ponuđene vrednosti.

 

12&2+             Domaćin ili Gost će pobediti i ukupan broj golova na meču će biti 2 ili više.

12&0-1           Domaćin ili Gost će pobediti i ukupan broj golova na meču će biti 1 ili manje.

1X&2+            Domaćin će pobediti ili će biti nerešen ishod i ukupan broj golova na meču će biti 2 ili više.

1X&0-1           Domaćin će pobediti ili će biti nerešen ishod i ukupan broj golova na meču će biti najviše 1.

X2&2+            Gost će pobediti ili će biti nerešen ishod i ukupan broj golova na meču će biti 2 ili više.

X2&0-1           Gost će pobediti ili će biti nerešen ishod i ukupan broj golova na meču će biti najviše 1.

12&3+ Domaćin ili Gost će pobediti i ukupan broj golova na meču će biti 3 ili više.

12&0-2           Domaćin ili Gost će pobediti i ukupan broj golova na meču će biti 2 ili manje.

1X&3+            Domaćin će pobediti ili će biti nerešen ishod i ukupan broj golova na meču će biti 3 ili više.

1X&0-2           Domaćin će pobediti ili će biti nerešen ishod i ukupan broj golova na meču će biti 2 ili manje.

X2&3+            Gost će pobediti ili će biti nerešen ishod i ukupan broj golova na meču će biti 3 ili više.

X2&0-2           Gost će pobediti ili će biti nerešen ishod i ukupan broj golova na meču će biti 2 ili manje.

12&4+ Domaćin ili Gost će pobediti i ukupan broj golova na meču će biti 4 ili više.

12&0-3           Domaćin ili Gost će pobediti i ukupan broj golova na meču će biti 3 ili manje.

1X&4+            Domaćin će pobediti ili će biti nerešen ishod i ukupan broj golova na meču će biti 4 ili više.

1X&0-3           Domaćin će pobediti ili će biti nerešen ishod i ukupan broj golova na meču će biti 3 ili manje.

X2&4+            Gost će pobediti ili će biti nerešen ishod i ukupan broj golova na meču će biti 4 ili više.

X2&0-3           Gost će pobediti ili će biti nerešen ishod i ukupan broj golova na meču će biti 3 ili manje.

12&5+ Domaćin ili Gost će pobediti i ukupan broj golova na meču će biti 5 ili više.

12&0-4           Domaćin ili Gost će pobediti i ukupan broj golova na meču će biti 4 ili manje.

1X&5+            Domaćin će pobediti ili će biti nerešen ishod i ukupan broj golova na meču će biti 5 ili više.

1X&4+            Domaćin će pobediti ili će biti nerešen ishod i ukupan broj golova na meču će biti 4 ili više.

X2&5+            Gost će pobediti ili će biti nerešen ishod i ukupan broj golova na meču će biti 5 ili više.

X2&0-4           Gost će pobediti ili će biti nerešen ishod i ukupan broj golova na meču će biti 4 ili manje.

 

Dupla šansa i multigol

Potrebno je pogoditi konačan ishod meča i ukupan broj golova koji će biti postignuti na meču birajući jednu od ponuđenih opcija.

 

1X & 2-3         Domaćin će pobediti ili će biti nerešen ishod i biće postignuto između 2 i 3 gola na meču.

1X & 2-4         Domaćin će pobediti ili će biti nerešen ishod i biće postignuto između 2 i 4 gola na meču.

1X & 2-5         Domaćin će pobediti ili će biti nerešen ishod i biće postignuto između 2 i 5 golova na meču.

1X & 3-4         Domaćin će pobediti ili će biti nerešen ishod i biće postignuto između 3 i 4 gola na meču.

1X & 3-5         Domaćin će pobediti ili će biti nerešen ishod i biće postignuto između 3 i 5 golova na meču.

1X & 3-6         Domaćin će pobediti ili će biti nerešen ishod i biće postignuto između 3 i 6 golova na meču.

12 & 2-3         Domaćin ili Gost će pobediti i biće postignuto između 2 i 3 gola na meču.

12 & 2-4         Domaćin ili Gost će pobediti i biće postignuto između 2 i 4 gola na meču.

12 & 2-5         Domaćin ili Gost će pobediti i biće postignuto između 2 i 5 golova na meču.

12 & 3-4         Domaćin ili Gost će pobediti i biće postignuto između 3 i 4 gola na meču.

12 & 3-5         Domaćin ili Gost će pobediti i biće postignuto između 3 i 5 golova na meču.

12 & 3-6         Domaćin ili Gost će pobediti i biće postignuto između 3 i 6 golova na meču.

X2 & 2-3         Gost će pobediti ili će biti nerešen ishod i biće postignuto između 2 i 3 gola na meču.

X2 & 2-4         Gost će pobediti ili će biti nerešen ishod i biće postignuto između 2 i 4 gola na meču.

X2 & 2-5         Gost će pobediti ili će biti nerešen ishod i biće postignuto između 2 i 5 golova na meču.

X2 & 3-4         Gost će pobediti ili će biti nerešen ishod i biće postignuto između 3 i 4 gola na meču.

X2 & 3-5         Gost će pobediti ili će biti nerešen ishod i biće postignuto između 3 i 5 golova na meču.

X2 & 3-6         Gost će pobediti ili će biti nerešen ishod i biće postignuto između 3 i 6 golova na meču.

12 & 1-2         Domaćin ili Gostće pobediti i biće postignuto između 1 i 2 gola na meču.

12 & 1-3         Domaćin ili Gost će pobediti i biće postignuto između 1 i 3 gola na meču.

12 & 1-4         Domaćin ili Gost će pobediti i biće postignuto između 1 i 4 gola na meču.

12 & 1-5         Domaćin ili Gost će pobediti i biće postignuto između 1 i 5 golova na meču.

12 & 1-6         Domaćin ili Gost će pobediti i biće postignuto između 1 i 6 golova na meču.

12 & 2-6         Domaćin ili Gost će pobediti i biće postignuto između 2 i 6 golova na meču.

12 & 4-5         Domaćin ili Gost će pobediti i biće postignuto između 4 i 5 golova na meču.

12 & 4-6         Domaćin ili Gost će pobediti i biće postignuto između 4 i 6 golova na meču.

12 & 5-6         Domaćin ili Gost će pobediti i biće postignuto između 5 i 6 golova na meču.

12 & 7+                       Domaćin ili Gost će pobediti i biće postignuto između 7 i više golova na meču.

1X & 1-2         Domaćin će pobediti ili će biti nerešen ishod i biće postignuto između 1 i 2 gola na meču.

1X & 1-3         Domaćin će pobediti ili će biti nerešen ishod i biće postignuto između 1 i 3 gola na meču.

1X & 1-4         Domaćin će pobediti ili će biti nerešen ishod i biće postignuto između 1 i 4 gola na meču.

1X & 1-5         Domaćin će pobediti ili će biti nerešen ishod i biće postignuto između 1 i 5 golova na meču.

1X & 1-6         Domaćin će pobediti ili će biti nerešen ishod i biće postignuto između 1 i 6 golova na meču.

1X & 2-6         Domaćin će pobediti ili će biti nerešen ishod i biće postignuto između 2 i 6 golova na meču.

1X & 4-5         Domaćin će pobediti ili će biti nerešen ishod i biće postignuto između 4 i 5 golova na meču.

1X & 4-6         Domaćin će pobediti ili će biti nerešen ishod i biće postignuto između 4 i 6 golova na meču.

1X & 5-6         Domaćin će pobediti ili će biti nerešen ishod i biće postignuto između 5 i 6 golova na meču.

1X & 7+                      Domaćin će pobediti ili će biti nerešen ishod i biće postignuto 7 ili više golova na meču.

X2 & 1-2         Gost će pobediti ili će biti nerešen ishod i biće postignuto između 1 i 2 gola na meču.

X2 & 1-3         Gost će pobediti ili će biti nerešen ishod i biće postignuto između 1 i 3 gola na meču.

X2 & 1-4         Gost će pobediti ili će biti nerešen ishod i biće postignuto između 1 i 4 gola na meču.

X2 & 1-5         Gost će pobediti ili će biti nerešen ishod i biće postignuto između 1 i 5 golova na meču.

X2 & 1-6         Gost će pobediti ili će biti nerešen ishod i biće postignuto između 1 i 6 golova na meču.

X2 & 2-6         Gost će pobediti ili će biti nerešen ishod i biće postignuto između 2 i 6 golova na meču.

X2 & 4-5         Gost će pobediti ili će biti nerešen ishod i biće postignuto između 4 i 5 golova na meču.

X2 & 4-6         Gost će pobediti ili će biti nerešen ishod i biće postignuto između 4 i 6 golova na meču.

X2 & 5-6         Gost će pobediti ili će biti nerešen ishod i biće postignuto između 5 i 6 golova na meču.

X2 & 7+                      Gost će pobediti ili će biti nerešen ishod i biće postignuto 7 ili više golova na meču.

 

Dupla šansa i GG/NG

 

Potrebno je pogoditi konačan ishod meča kao i da li će oba tima postići gol ili ne, birajući jednu od ponuđenih opcija.

 

12 & GG         Domaćin ili Gost će pobediti i oba tima će postići bar po gol na meču.

12 & NG         Domaćin ili Gost će pobediti i bar jedan tim neće postići gol na meču.

1X & GG        Domaćin će pobediti ili će biti nerešen ishod i oba tima će postići bar 1 gol na meču.

1X & NG        Domaćin će pobediti ili će biti nerešen ishod i bar jedan tim neće postići gol na meču.

X2 & GG        Ishod će biti nerešen na meču ili će pobediti Gost i oba tima će postići bar po gol.

X2 & NG        Ishod će biti nerešen na meču ili će pobediti Gost i bar jedan tim neće postići gol na meču.

 

1X2 Korneri - regularan tok uključujući i produžetke

Potrebno je pogoditi koji tim će izvesti više kornera na meču (uključujući i produžetke).

 

1          Domaćin će izvesti više kornera na meču (uključujući i produžetke).

X         Oba tima će izvesti jednak broj kornera na meču (uključujući i produžetke).

2          Gost  će izvesti više kornera na meču (uključujući i produžetke).

 

1X2 Korneri PP

Potrebno je pogoditi koji tim će izvesti više kornera u toku prvog poluvremena.

 

1          Domaćin će izvesti više kornera u prvom poluvremenu.

X         Oba tima će izvesti jednak broj kornera u prvom poluvremenu.

2          Gost  će izvesti više kornera u prvom poluvremenu.

 

 

1X2 Korneri DP uključujući i produžetke

Potrebno je pogoditi koji tim će izvesti više kornera u toku drugog poluvremena (uključujući produžetke).

 

1          Domaćin će izvesti više kornera u drugom poluvremenu (uključujući i produžetke).

X         Oba tima će izvesti jednak broj kornera u drugom poluvremenu (uključujući i produžetke).

2          Gost će izvesti više kornera u drugom poluvremenu (uključujući i produžetke).

 

Korneri - Više/Manje PP

Potrebno je pogoditi da li će broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu biti veći ili manji od ponuđene granice.

 

I+        Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti veći od ponuđene granice.

I-         Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti manji od ponuđene granice.

 

Korneri - Više/Manje DP uključujući i produžetke

Potrebno je pogoditi da li će broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu biti veći ili manji od ponuđene granice, uključujući produžetke.

 

II+       Ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu će biti veći od ponuđene granice.

II-        Ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu će biti manji od ponuđene granice.

 

Korneri - Više/Manje - regularan tok uključujući i produžetke

Potrebno je pogoditi da li će ukupan broj izvedenih kornera na meču (uključujući i produžetke) biti veći ili manji od ponuđene granice.

 

+          Ukupan broj izvedenih kornera na meču (uključujući i produžetke) će biti veći od ponuđene granice.

-           Ukupan broj izvedenih kornera na meču (uključujući i produžetke) će biti manji od ponuđene granice.

 

Korneri Više/Manje Domaćin - regularan tok uključujući i produžetke

Potrebno je pogoditi da li će ukupan broj kornera na meču izvedenih od strane domaćeg tima biti veći ili manji od naznačene vrednosti, uključujući i produžetke.

 

D+       Ukupan broj kornera na meču koje je izveo Domaćin (uključujući i produžetke) će biti veći od ponuđene granice.

D-        Ukupan broj kornera na meču koje je izveo Domaćin (uključujući i produžetke) će biti manji od ponuđene granice.

 

Korneri Više/Manje Gost - regularan tok uključujući i produžetke

Potrebno je pogoditi da li će ukupan broj kornera na meču izvedenih od strane gostujućeg tima biti veći ili manji od naznačene vrednosti, uključujući i produžetke.

 

G+       Ukupan broj kornera na meču koje je izveo Gost (uključujući i produžetke) će biti veći od ponuđene granice.

G-        Ukupan broj kornera na meču koje je izveo Gost (uključujući i produžetke) će biti manji od ponuđene granice.

 

Prvi korner

Potrebno je pogoditi koji tim će izvesti prvi korner na meču.

 

1          Prvi korner na meču će izvesti Domaćin.

2          Prvi korner na meču će izvesti Gost.

0          Neće biti izvedenih kornera na meču.

 

Korner u prvih 10 minuta

Potrebno je pogoditi da li će korner biti izveden u toku prvih 10 minuta meča.

 

Da       Korner će biti izveden u prvih 10 minuta meča.

Ne       Korner neće biti izveden u prvih 10 minuta meča.

 

Korneri 45'/90' uključujući i produžetke

Potrebno je pogoditi koji tim će izvesti više kornera u prvom i u drugom poluvremenu.

 

1/1       Domaćin će izvesti više kornera u prvom i u drugom poluvremenu (uključujući i produžetke).

1/2       Domaćin će izvesti više kornera u prvom poluvremenu i Gost će izvesti više kornera u drugom poluvremenu (uključujući i produžetke).

1/X      Domaćin će izvesti više kornera u prvom poluvremenu i oba tima će izvesti jednak broj kornera u drugom poluvremenu (uključujući i produžetke).

2/1       Gost će izvesti više kornera u prvom poluvremenu i Domaćin će izvesti više kornera u drugom poluvremenu (uključujući i produžetke).

2/2       Gost će izvesti više kornera u prvom i u drugom poluvremenu (uključujući i produžetke).

2/X      Gost će izvesti više kornera u prvom poluvremenu i oba tima će izvesti jednak broj kornera u drugom poluvremenu (uključujući i produžetke).

X/1      Oba tima će izvesti jednak broj kornera u prvom poluvremenu i Gost će izvesti više kornera u drugom poluvremenu (uključujući i produžetke).

X/2      Oba tima će izvesti jednak broj kornera u prvom poluvremenu i Domaćin će izvesti više kornera u drugom poluvremenu (uključujući i produžetke).

X/X     Oba tima će izvesti jednak broj kornera u prvom i u drugom poluvremenu (uključujući i produžetke).

 

Combo Korner Više/Manje PP/DP uključujući i produžetke

Potrebno je pogoditi broj izvedenih kornera u prvom i drugom poluvremenu (uključujući produžetke), birajući jednu od ponuđenih opcija.

 

3- & 3- Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 3 ili manje i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 3 ili manje.

3- & 4- Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 3 ili manje i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 4 ili manje.

3- & 5- Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 3 ili manje i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 5 ili manje.

3- & 3+           Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 3 ili manje i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 3 ili više.

3- & 4+           Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 3 ili manje i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 4 ili više.

3- & 6- Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 3 ili manje i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 6 ili manje.

3- & 6+           Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 3 ili manje i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 6 ili više.

3- & 7- Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 3 ili manje i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 7 ili manje.

3- & 7+           Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 3 ili manje i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 7 ili više.

3- & 8- Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 3 ili manje i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 8 ili manje.

3- & 8+           Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 3 ili manje i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 8 ili više.

3- & 9+           Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 3 ili manje i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 9 ili više.

4- & 3- Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 4 ili manje i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 3 ili manje.

4- & 3- Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 4 ili manje i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 3 ili manje.

4- & 4+           Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 4 ili manje i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 4 ili više.

4- & 5- Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 4 ili manje i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 5 ili manje.

4- & 5+           Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 4 ili manje i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 5 ili više.

4- & 6- Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 4 ili manje i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 6 ili manje.

4- & 6+           Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 4 ili manje i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 6 ili više.

4- & 7- Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 4 ili manje i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 7 ili manje.

4- & 7+           Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 4 ili manje i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 7 ili više.

4- & 8- Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 4 ili manje i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 8 ili manje.

4- & 8+           Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 4 ili manje i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 8 ili više.

4- & 9+           Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 4 ili manje i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 9 ili više.

4+ & 3-           Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 4 ili više i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 3 ili manje.

4+ & 4-           Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 4 ili više i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 4 iili manje.

4+ & 4+Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 4 ili više i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 4 ili više.

4+ & 5-           Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 4 ili više i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 5 ili manje.

4+ & 5+          Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 4 ili više i ukupan broj izvedenih kornera u d     rugom   poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 5 iili više.

4+ & 6-           Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 4 ili više i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 6 ili manje.

4+ & 6+          Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 4 ili više i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 6 ili više.

4+ & 7-           Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 4 ili više i ukupan broj izvedenih kornera u d     rugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 7 ili manje.

4+ & 7+          Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 4 ili više i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 7 ili više.

4+ & 8-           Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 4 ili više i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 8 ili manje.

4+ & 8+          Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 4 ili više i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 8 ili više.

4+ & 9+          Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 4 ili više i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 9 ili više.

5- & 3- Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 5 ili manje i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 3 ili manje.

5- & 4- Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 5 ili manje i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 4 ili manje.

5- & 4+           Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 5 ili manje i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 4 ili više.

5- & 5- Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 5 ili manje i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 5 ili manje.

5- & 5+           Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 5 iil manje i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 5 i više.

5- & 6- Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 5 ili manje i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 6 ili manje.

5- & 6+           Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 5 ili manje i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 6 ili više.

5- & 7- Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 5 ili manje i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 7 ili manje.

5- & 7+           Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 5 ili manje i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 7 ili više.

5- & 8- Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 5 ili manje i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 8 ili manje.

5- & 8+           Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 5 ili manje i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 8 ili više.

5- & 9+           Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 5 ili manje i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 9 ili više.

5+ & 3-           Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 5 ili više i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 3 ili manje.

5+ & 4-           Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 5 ili više i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 4 ili manje.

5+ & 4+          Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 5 ili više i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 4 ili više.

5+ & 5-           Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 5 ili više i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 5 ili manje.

5+ & 5+          Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 5 ili više i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 5 ili više.

5+ & 6-           Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 5 ili više i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 6 ili manje.

5+ & 6+          Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 5 ili više i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 6 ili više.

5+ & 7-           Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 5 ili više i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 7 ili manje.

5+ & 7+          Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 5 ili više i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 7 ili više.

5+ & 8-           Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 5 ili više i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 8 ili manje.

5+ & 8+          Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 5 ili više i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 8 ili više.

5+ & 9+          Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 5 ili više i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 9 ili više.

6- & 3- Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 6 ili manje i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 3 ili manje.

6- & 4- Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 6 ili manje i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 4 ili manje.

6- & 4+           Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 6 ili manje i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 4 ili više.

6- & 5- Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 6 ili manje i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 5 ili manje.

6- & 5+           Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 6 ili manje i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 5 ili više.

6- & 6- Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 6 ili manje i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 6 ili manje.

6- & 6+           Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 6 ili manje i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 6 ili više.

6- & 7- Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 6 ili manje i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 7 ili manje.

6- & 7+           Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 6 ili manje i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 7 ili više.

6- & 8- Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 6 ili manje i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 8 ili manje.

6- & 8+           Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 6 ili manje i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 8 ili više.

6- & 9+           Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 6 ili manje i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 9 ili više.

6+ & 3-           Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 6 ili više i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 3 ili manje.

6+ & 4-           Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 6 ili više i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 4 ili manje.

6+ & 4+          Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 6 ili više i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 4 ili više.

6+ & 5-           Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 6 ili više i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 5 ili manje.

6+ & 5+          Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 6 ili više i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 5 ili više.

6+ & 6-           Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 6 ili više i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 6 ili manje.

6+ & 6+          Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 6 ili više ili ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 6 ili više.

6+ & 7-           Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 6 ili više i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 7 ili manje.

6+ & 7+          Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 6 ili više i ukupan broj izvedenihkornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 7 ili više.

6+ & 8-           Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 6 ili više i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 8 ili manje.

6+ & 8+          Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 6 ili više i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 8 ili više.

6+ & 9+          Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 6 ili više i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 9 ili više.

7- & 3- Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 7 ili manje i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 3 ili manje.

7- & 4- Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 7 ili manje i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 4 ili manje.

7- & 4+           Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 7 ili manje i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 4 ili više.

7- & 5- Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 7 ili manje i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 5 ili manje.

7- & 5+           Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 7 ili manje i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 5 ili više.

7- & 6- Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 7 ili manje i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 6 ili manje.

7- & 6+           Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 7 ili manje i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 6 ili više.

7- & 7- Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 7 ili manje i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 7 ili manje.

7- & 7+           Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 7 ili manje Ii ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 7 ili više.

7- & 8- Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 7 ili manje i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 8 ili manje.

7- & 8+           Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 7 ili manje i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 8 ili više.

7- & 9+           Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 7 ili manje i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 9 ili više.

7+ & 3-           Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 7 ili više i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 3 ili manje.

7+ & 4-           Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 7 ili više i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 4 ili manje.

7+ & 4+          Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 7 ili više i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 4 ili više.

7+ & 5-           Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 7 ili više i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 5 ili manje.

7+ & 5+          Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 7 ili više i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 5 ili više.

7+ & 6-           Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 7 ili više i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 6 ili manje.

7+ & 6+          Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 7 ili više i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 6 ili više.

7+ & 7-           Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 7 ili više i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 7 ili manje

7+ & 7+          Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 7 ili više i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 7 ili više.

7+ & 8-           Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 7 ili više i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 8 ili manje.

7+ & 8+          Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 7 ili više i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 8 ili više.

7+ & 9+          Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 7 ili više i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 9 ili više.

8- & 3- Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 8 ili manje i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 3 ili manje.

8- & 4- Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 8 ili manje i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 4 ili manje.

8- & 4+           Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 8 ili manje i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 4 ili više.

8- & 5- Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 8 ili manje i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 5 ili manje.

8- & 5+           Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 8 ili manje i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 5 ili više.

8- & 6- Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 8 ili manje i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 6 ili manje.

8- & 6+           Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 8 ili manje i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 6 ili više.

8- & 7- Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 8 ili manje i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 7 ili manje.

8- & 7+           Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 8 ili manje I ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 7 ili više.

8- & 8- Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 8 ili manje i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 8 ili manje.

8- & 8+           Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 8 ili manje i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 8 ili više.

8- & 9+           Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 8 ili manje i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 9 ili više.

8+ & 3-           Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 8 ili više i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 3 ili manje.

8+ & 4-           Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 8 ili više i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 4 ili manje.

8+ & 4+          Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 8 ili više i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 4 ili više.

8+ & 5-           Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 8 ili više i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 5 ili manje.

8+ & 5+          Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 8 ili više i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 5 ili više.

8+ & 6-           Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 8 ili više i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 6 ili manje.

8+ & 6+          Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 8 ili više i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 6 ili više.

8+ & 7-           Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 8 ili više i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 7 ili manje.

8+ & 7+          Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 8 ili više i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 7 ili više.

8+ & 8-           Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 8 ili više i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 8 ili manje.

8+ & 8+          Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 8 ili više i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 8 ili više.

8+ & 9+          Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 8 ili više i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 9 ili više.

9+ & 3-           Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 9 ili više i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 3 ili manje.

9+ & 4-           Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 9 ili više i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 4 ili manje.

9+ & 4+          Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 9 ili više i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 4 ili više.

9+ & 5-           Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 9 ili više i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 5 ili manje.

9+ & 5+          Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 9 ili više i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 5 ili više.

9+ & 6-           Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 9 ili više i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 6 ili manje.

9+ & 6+          Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 9 ili više I ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 6 ili više.

9+ & 7-           Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 9 ili više i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 7 ili manje.

9+ & 7+          Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 9 ili više i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 7 ili više.

9+ & 8-           Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 9 ili više i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 8 ili manje.

9+ & 8+          Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 9 ili više i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 8 ili više.

9+ & 9+          Ukupan broj izvedenih kornera u prvom poluvremenu će biti 9 ili više i ukupan broj izvedenih kornera u drugom poluvremenu (uključujući produžetke) će biti 9 ili više.

Poluvreme sa više kornera

Potrebno je pogoditi u kom poluvremenu će biti izveden veći broj kornera.

 

1          Ukupan broj izvedenih kornera će biti veći u prvom poluvremenu.

X         Ukupan broj izvedenih kornera će biti jednak u prvom i drugom poluvremenu.

2          Ukupan broj izvedenih kornera će biti veći u drugom poluvremenu .

 

Tačan broj kornera

Potrebno je pogoditi tačan broj kornera koji će biti izveden na meču.

 

0-6       Ukupan broj izvedenih kornera će biti između 0 i 6.

7          Ukupan broj izvedenih kornera će biti 7.

8          Ukupan broj izvedenih kornera će biti 8.

9          Ukupan broj izvedenih kornera će biti 9.

10        Ukupan broj izvedenih kornera će biti 10.

11        Ukupan broj izvedenih kornera će biti 11.

12        Ukupan broj izvedenih kornera će biti 12.

13        Ukupan broj izvedenih kornera će biti 13.

14        Ukupan broj izvedenih kornera će biti 14.

15        Ukupan broj izvedenih kornera će biti 15.

16        Ukupan broj izvedenih kornera će biti 16.

17        Ukupan broj izvedenih kornera će biti 17.

18        Ukupan broj izvedenih kornera će biti 18.

19        Ukupan broj izvedenih kornera će biti 19.

20+      Ukupan broj izvedenih kornera će biti 20 ili više.

 

 

Ukupno kartona PP

Potrebno je pogoditi da li će ukupan broj dodeljenih kartona u prvom poluvremenu biti veći ili manji od ponuđene granice.

 

I+         Ukupan broj dodeljenih kartona u prvom poluvremenu će biti veći od ponuđene granice.

I-         Ukupan broj dodeljenih kartona u prvom poluvremenu će biti manji od ponuđene granice.

 

Ukupno kartona DP uključujući i produžetke

Potrebno je pogoditi da li će ukupan broj dodeljenih kartona u drugom poluvremenu biti veći ili manji od ponuđene granice.

 

II+       Ukupan broj dodeljenih kartona u drugom poluvremenu će biti veći od ponuđene granice.

II-        Ukupan broj dodeljenih kartona u drugom poluvremenu će biti manji od ponuđene granice.

 

 

Ukupan broj kartona - regularan tok uključujući i produžetke

Potrebno je pogoditi da li će ukupan broj dodeljenih kartona na meču (uključujući I produžetke) biti veći ili manji od ponuđene granice.

 

+          Ukupan broj dodeljenih kartona na meču (uključujući i produžetke) će biti veći od ponuđene granice.

-           Ukupan broj dodeljenih kartona na meču (uključujući i produžetke) će biti manji od ponuđene granice.

 

Kartoni Više/Manje Domaćin - regularan tok uključujući i produžetke

Potrebno je pogoditi da li će ukupan broj dodeljenih kartona domaćoj ekipi na meču (uključujući i produžetke) biti veći ili manji od ponuđene granice.

 

D+       Ukupan broj dodeljenih kartona na meču (uključujući i produžetke) ekipi Domaćin će biti veći od ponuđene granice.

D-        Ukupan broj dodeljenih kartona na meču (uključujući i produžetke) ekipi Domaćin će biti manji od ponuđene granice.

 

Kartoni Više/Manje Gost - regularan tok uključujući i produžetke

Potrebno je pogoditi da li će ukupan broj dodeljenih kartona gostujućoj ekipi na meču (uključujući i produžetke) biti veći ili manji od ponuđene granice.

 

G+       Ukupan broj dodeljenih kartona na meču (uključujući i produžetke) ekipi Gost će biti veći od ponuđene granice.

G-        Ukupan broj dodeljenih kartona na meču (uključujući i produžetke) ekipi Gost će biti manji od ponuđene granice.

 

Crveni kartoni - regularan tok uključujući i produžetke

Potrebno je pogoditi da li će crveni karton biti dodeljen na meču (računajući i produžetke).

 

Da       Biće dodeljenih crvenih kartona na meču (uključujući i produžetke).

Ne       Neće biti dodeljenih crvenih kartona na meču (uključujući i produžetke).

 

Prvi karton

Potrebno je pogoditi kom timu će biti dodeljen prvi karton na meču.

 

1          Prvi karton će biti dodeljen domaćem timu.

2          Prvi karton će biti dodeljen gostujućem timu.

x          Neće biti dodeljenih kartona na meču.

 

Prvi karton PP

Potrebno je pogoditi kom timu će biti dodeljen prvi karton u prvom poluvremenu meča.

 

I 1        Prvi karton u prvom poluvremenu će biti dodeljen domaćem timu.

I 2        Prvi karton u prvom poluvremenu će biti dodeljen gostujućem timu .

ne I      Prvi karton neće biti dodeljen u prvom poluvremenu.

 

1X2 kartoni PP

Potrebno je pogoditi koji tim će imati više dodeljenih kartona u prvom poluvremenu.

 

1          Domaćin će imati više dodeljenih kartona u prvom poluvremenu.

X         Broj kartona u prvom poluvremenu će biti jednak i za domaću ekipu i za gostujuću ekipu.

2          Gost će imati više dodeljenih kartona u prvom poluvremenu.

 

 

1X2 kartoni DP

Potrebno je pogoditi koji tim će imati više dodeljenih kartona u drugom poluvremenu.

 

1          Domaćin će imati više dodeljenih kartona u drugom poluvremenu.

X         Broj kartona u drugom poluvremenu će biti jednak i za domaću ekipu i za gostujuću ekipu.

2          Gost će imati više dodeljenih kartona u drugom poluvremenu.

 

1X2 kartoni

Potrebno je pogoditi koji tim će imati više dodeljenih kartona na meču.

 

1          Domaćin će imati više dodeljenih kartona.

X         Broj dodeljenih kartona će biti jednak za ekipu Domaćin i Gost .

2          Gost  će imati više dodeljenih kartona nego Domaćin.

 

Poluvreme sa više kartona

Potrebno je pogoditi u kom poluvremenu će biti dodeljen veći broj kartona.

 

I>II      Broj dodeljenih kartona će biti veći u prvom poluvremenu.

I=II      Broj dodeljenih kartona će biti jednak u prvom i drugom poluvremenu.

II>I      Broj dodeljenih kartona će biti veći u drugom poluvremenu.

 

Tačan broj kartona

Potrebno je pogoditi tačan broj dodeljenih kartona na meču.

 

0-3       Ukupan broj dodeljenih kartona će biti između 0 i 3.

4          Ukupan broj dodeljenih kartona će biti 4.

5          Ukupan broj dodeljenih kartona će biti 5.

6          Ukupan broj dodeljenih kartona će biti 6.

7          Ukupan broj dodeljenih kartona će biti 7.

8          Ukupan broj dodeljenih kartona će biti 8.

9          Ukupan broj dodeljenih kartona će biti 9.

10        Ukupan broj dodeljenih kartona će biti 10.

11        Ukupan broj dodeljenih kartona će biti 11.

12+      Ukupan broj dodeljenih kartona će biti 12 illi više.

 

 

Šutevi u okvir gola Više/Manje PP

Potrebno je pogoditi da li će ukupan broj šuteva u okvir gola na poluvremenu biti manji ili veći od ponuđene granice.

 

I+         Ukupan broj šuteva u okviru gola na poluvremenu će biti veći od ponuđene granice.

I-         Ukupan broj šuteva u okviru gola na poluvremenu će biti manji od ponuđene granice.

 

Šutevi u okvir gola Više/Manje - regularan tok uključujući i produžetke

Potrebno je pogoditi da li će ukupan broj šuteva u okvir gola na meču (uključujući i produžetke) biti veći ili manji od ponuđene granice.

 

+          Ukupan broj šuteva u okviru gola na meču (uključujući i produžetke) će biti veći od ponuđene granice.

-           Ukupan broj šuteva u okviru gola na meču (uključujući i produžetke) će biti manji od ponuđene granice.

 

Šutevi u okvir gola - Više/Manje Domaćin - regularan tok uključujući i produžetke

Potrebno je pogoditi da li će ukupan broj šuteva u okvir gola na meču (uključujući i produžetke) domaće ekipe biti veći ili manji od naznačene granice.

 

D+       Ukupan broj šuteva u okviru gola na meču (uključujući i produžetke) ekipe Domaćin će biti veći od ponuđene granice.

D-        Ukupan broj šuteva u okviru gola na meču (uključujući i produžetke) ekipe Domaćin će biti manji od ponuđene granice.

 

Šutevi u okvir gola - Više/Manje Gost - regularan tok uključujući i produžetke

Potrebno je pogoditi da li će ukupan broj šuteva u okvir gola na meču (uključujući i produžetke) gostujuće ekipe biti veći ili manji od naznačene granice.

 

G+       Ukupan broj šuteva u okviru gola na meču (uključujući i produžetke) ekipe Gost  će biti veći od ponuđene granice.

G-        Ukupan broj šuteva u okviru gola na meču (uključujući i produžetke) ekipe Gost  će biti manji od ponuđene granice.

 

Faulovi Više/Manje PP

Potrebno je pogoditi da li će ukupan broj dosuđenih faulova u prvom poluvremenu biti veći ili manji od ponuđene granice.

 

I+         Ukupan broj dosuđenih faulova u prvom poluvremenu će biti veći od ponuđene granice.

I-         Ukupan broj dosuđenih faulova u prvom poluvremenu će biti manji od ponuđene granice.

 

Faulovi Više/Manje - regularan tok uključujući i produžetke

Potrebno je pogoditi da li će ukupan broj dosuđenih faulova na meču (uključujući i produžetke) biti veći ili manji od ponuđene granice.

 

+          Ukupan broj dosuđenih faulova na meču (uključujući i produžetke) će biti veći od ponuđene granice.

-           Ukupan broj dosuđenih faulova na meču (uključujući i produžetke) će biti manji od ponuđene granice.

 

 

Faulovi Više/Manje Domaćin - regularan tok uključujući i produžetke

Potrebno je pogoditi da li će ukupan broj dosuđenih faulova za domaći tim na meču (uključujući I produžetke) biti veći ili manji od ponuđene granice.

 

D+       Ukupan broj dosuđenih faulova na meču (uključujući i produžetke) ekipi Domaćin će biti veći od ponuđene granice.

D-        Ukupan broj dosuđenih faulova na meču (uključujući i produžetke) ekipi Domaćin će biti manji od ponuđene g            ranice.

 

 

Faulovi Više/Manje Gost - regularan tok uključujući i produžetke

Potrebno je pogoditi da li će ukupan broj dosuđenih faulova za gostujući tim na meču (uključujući I produžetke) biti veći ili manji od ponuđene granice.

 

G+       Ukupan broj dosuđenih faulova na meču (uključujući i produžetke) ekipi Gost  će biti veći od ponuđene granice.

G-        Ukupan broj dosuđenih faulova na meču (uključujući i produžetke) ekipi Gost  će biti manji od ponuđene granice.

 

Ofsajdi Više/Manje PP

Potrebno je pogoditi da li će ukupan broj ofsajda u prvom poluvremenu biti veći ili manji od ponuđene granice.

 

I+         Ukupan broj ofsajda na prvom poluvremenu će biti veći od ponuđene granice.

I-         Ukupan broj ofsajda na prvom poluvremenu će biti manji od ponuđene granice.

 

Ofsajdi Više/Manje - regularan tok uključujući i produžetke

Potrebno je pogoditi da li će ukupan broj ofsajda na meču (uključujući i produžetke) biti veći ili manji od ponuđene granice.

 

+          Ukupan broj ofsajda na meču (uključujući i produžetke) će biti veći od ponuđene granice.

-           Ukupan broj ofsajda na meču (uključujući i produžetke) će biti manji od ponuđene granice.

 

Ofsajdi Više/Manje Domaćin - regularan tok uključujući i produžetke

Potrebno je pogoditi da li će ukupan broj ofsajda domaće ekipe na meču (uključujući i produžetke) biti veći ili manji od ponuđene granice.

 

D+       Ukupan broj ofsajda na meču (uključujući i produžetke) ekipe Domaćin će biti veći od ponuđene granice.

D-        Ukupan broj ofsajda na meču (uključujući i produžetke) ekipe Domaćin će biti manji od ponuđene granice.

 

Ofsajdi Više/Manje Gost - regularan tok uključujući i produžetke

Potrebno je pogoditi da li će ukupan broj ofsajda gostujuće ekipe na meču (uključujući i produžetke) biti veći ili manji od ponuđene granice.

 

G+       Ukupan broj ofsajda na meču (uključujući i produžetke) ekipe Gost  će biti veći od ponuđene granice.

G-        Ukupan broj ofsajda na meču (uključujući i produžetke) ekipe Gost  će biti manji od ponuđene granice.

 

Posed lopte

Potrebno je pogoditi koji tim će imati veći posed lopte na meču (uključujući i produžetke).

 

1          Domaćin će imati veći posed lopte na meču (uključujući i produžetke).

X         Posed lopte će biti jednak kod oba tima na meču (uključujući i produžetke).

2          Gost  će imati veći posed lopte na meču (uključujući i produžetke).

 

Posed lopte Domaćina Više/Manje - regularan tok uključujući i produžetke

Potrebno je pogoditi da li će domaći tim imati posed lopte na meču (uključujući i produžetke) veći ili manji od naznačene vrednosti.

 

D+       Domaćin će imati veći posed lopte na meču (uključujući i produžetke) od ponuđene granice.

D-        Domaćin će imati manji posed lopte na meču (uključujući i produžetke) od ponuđene granice.

 

Penal - regularan tok uključujući i produžetke

Potrebno je pogoditi da li će biti izveden bar jedan penal na meču (uključujući i produžetke).

 

Da       Biće izveden bar jedan penal na meču (uključujući i produžetke).

Ne       Neće biti realizovan penal na meču (uključujući i produžetke).

 

Penal Domaćina Pogodak/Promašaj - regularan tok uključujući i produžetke

Potrebno je pogoditi da li će igrač domaćeg tima pogoditi ili promašiti penal na meču (uključujući produžetke).

 

D-        Domaćin će promašiti penal na meču (uključujući i produžetke).

D+       Domaćin će realizovati penal na meču (uključujući i produžetke).

D 0      Neće biti penala za ekipu Domaćin na meču (uključujući i produžetke).2

 

Penal Gosta Pogodak/Promašaj - regularan tok uključujući i produžetke

Potrebno je pogoditi da li će igrač gostujućeg tima pogoditi ili promašiti penal na meču (uključujući produžetke).

 

G-        Gost će promašiti penal na meču (uključujući i produžetke).

G+       Gost će realizovati penal na meču (uključujući i produžetke).

G 0      Neće biti penala za ekipu Gost  na meču (uključujući i produžetke).

 

Penal Pogodak/Promašaj - regularan tok uključujući i produžetke

Potrebno je pogoditi da li će na meču (uključujući produžetke) biti postignut gol iz penala.

 

+          Biće postignut gol sa penala na meču (uključujući i produžetke).

-           Biće promašen penal na meču (uključujući i produžetke).

0          Neće biti penala na meču (uključujući i produžetke).

 

Ide dalje - regularni tok

Potrebno je pogoditi koji tim će se kvalifikovati u sledeću fazu takmičenja u regularnom toku meča (ne računajući produžetke).

 

1          Domaćin će se kvalifikovati u sledeću fazu u regularnom toku (ne računajući produžetke).

2          Gost će se kvalifikovati u sledeću fazu u regularnom toku (ne računajući produžetke).

 

Ide dalje posle produžetaka

Potrebno je pogoditi koji tim će se kvalifikovati u sledeću fazu takmičenja nakon produžetaka.

 

1          Domaćin će se kvalifikovati u sledeću fazu nakon produžetaka.

2          Gost  će se kvalifikovati u sledeću fazu nakon produžetaka.

X         Meč neće biti odlučen produžecima.

 

Ide dalje posle penala

Potrebno je pogoditi koji tim će se nakon penala kvalifikovati u sledeću fazu takmičenja.

 

1          Domaćin će se nakon penala kvalifikovati u sledeću fazu.

2          Gost  će se nakon penala kvalifikovati u sledeću fazu.

X         Meč neće biti odlučen penal serijama.

 

Produžeci - Više/Manje

Potrebno je pogoditi da li će ukupan broj golova postignutih tokom produžetaka biti veći ili manji od ponuđene granice.

 

+          Ukupan broj golova tokom produžetaka će biti iznad ponuđene granice.

-           Ukupan broj golova tokom produžetaka će biti ispod ponuđene granice.

 

1X2 Produžeci

Potrebno je pogoditi koji tim će biti pobednik u produžetku meča.

 

1          Domaćin će pobediti u produžetku meča.

X         Ishod produžetka će biti nerešen.

2          Gost će pobediti u produžetku meča.

 

Prolaz na Penale

Potrebno je pogoditi da li će meč biti odlučen penal serijama.

 

Da       Meč će biti odlučen penal serijama.

Ne       Meč neće biti odlučen penal serijama.

 

Prvi strelac

Potrebno je pogoditi igrača koji će postići prvi gol na meču.

 

Da       Odabrani igrač će postići prvi gol na meču.

 

Strelac na utakmici

Potrebno je pogoditi da li će odabrani igrač postići gol na meču ili ne.

 

Da       Odabrani igrač će postići gol na meču.

Ne       Odabrani igrač neće postići gol na meču.

 

Poslednji strelac

Potrebno je pogoditi igrača koji će postići poslednji gol na meču.

 

Da       Odabrani igrač će postići poslednji gol na meču.

 

 

Strelac 0-15 min

Potrebno je pogoditi da li će odabrani igrač postići gol u periodu između 1. i 15. minuta meča.

 

1'-15'   Odabrani igrač će postići gol između 1. i 15. minuta.

 

Strelac 16-30 min

Potrebno je pogoditi da li će odabrani igrač postići gol u periodu između 16. i 30. minuta meča.

 

16'-30' Odabrani igrač će postići gol između 16. i 30. minuta.

 

Strelac 31-45 min

Potrebno je pogoditi da li će odabrani igrač postići gol u periodu između 31. i 45. minuta meča.

 

31'-45' Odabrani igrač će postići gol između 31. i 45. minuta.

 

Strelac 46-60 min

 

Potrebno je pogoditi da li će odabrani igrač postići gol u periodu između 46. i 60. minuta meča.

 

46'-60' Odabrani igrač će postići gol između 46. i 60. minuta.

 

Strelac 61-75 min

Potrebno je pogoditi da li će odabrani igrač postići gol u periodu između 61. i 75. minuta meča.

 

61'-75' Odabrani igrač će postići gol između 61. i 75. minuta.

 

 

Strelac 76-90 min

Potrebno je pogoditi da li će odabrani igrač postići gol u periodu između 76. i 90. minuta meča.

 

76'-90' Odabrani igrač će postići gol između 76. i 90. minuta.

 

Autogol na utakmici

Potrebno je pogoditi da li će neki od timova postići autogol na meču.

 

Da       Domaćin će postići autogol na meču.

Ne       Domaćin neće postići autogol na meču.

 

Prvi autogol

Potrebno je pogoditi da li će prvi gol postignut na meču biti autogol.

 

Da       Prvi gol postignut na meču će biti autogol.

 

Poslednji autogol

Potrebno je pogoditi da li će poslednji gol postignut na meču biti autogol.

 

Da       Poslednji gol postignut na meču će biti autogol.

 

Strelac & GG/NG

Potrebno je pogoditi da li će odabrani igrač postići gol na meču kao I da li će oba tima postići bar po gol na meču.

 

GG      Odabrani igrač će postići gol i oba tima će postići bar po gol na meču.

NG      Odabrani igrač će postići gol i barem jedan tim neće postići gol na meču.

 

Strelac & Tačan rezultat

Potrebno je pogoditi da li će odabrani igrač postići gol na meču kao i tačan rezultat meča.

 

Da       Odabrani igrač će postići gol i tačan rezultat na meču će biti 0:1.

Da       Odabrani igrač će postići gol i tačan rezultat na meču će biti 0:2.

Da       Odabrani igrač će postići gol i tačan rezultat na meču će biti 0:3.

Da       Odabrani igrač će postići gol i tačan rezultat na meču će biti 0:4.

Da       Odabrani igrač će postići gol i tačan rezultat na meču će biti 1:0.

Da       Odabrani igrač će postići gol i tačan rezultat na meču će biti 1:1.

Da       Odabrani igrač će postići gol i tačan rezultat na meču će biti 1:2.

Da       Odabrani igrač će postići gol i tačan rezultat na meču će biti 1:3.

Da       Odabrani igrač će postići gol i tačan rezultat na meču će biti 1:4.

Da       Odabrani igrač će postići gol i tačan rezultat na meču će biti 2:0.

Da       Odabrani igrač će postići gol i tačan rezultat na meču će biti 2:1.

Da       Odabrani igrač će postići gol i tačan rezultat na meču će biti 2:2.

Da       Odabrani igrač će postići gol i tačan rezultat na meču će biti 2:3.

Da       Odabrani igrač će postići gol i tačan rezultat na meču će biti 2:4.

Da       Odabrani igrač će postići gol i tačan rezultat na meču će biti 3:0.

Da       Odabrani igrač će postići gol i tačan rezultat na meču će biti 3:1.

Da       Odabrani igrač će postići gol i tačan rezultat na meču će biti 3:2.

Da       Odabrani igrač će postići gol i tačan rezultat na meču će biti 3:3.

Da       Odabrani igrač će postići gol i tačan rezultat na meču će biti 3:4.

Da       Odabrani igrač će postići gol i tačan rezultat na meču će biti 4:0.

Da       Odabrani igrač će postići gol i tačan rezultat na meču će biti 4:1.

Da       Odabrani igrač će postići gol i tačan rezultat na meču će biti 4:2.

Da       Odabrani igrač će postići gol i tačan rezultat na meču će biti 4:3.

Da       Odabrani igrač će postići gol i tačan rezultat na meču će biti 4:4.

Drugo  Odabrani igrač će postići gol i tačan rezultat na meču neće biti nijedan od ponuđenih.

 

Strelac & 1X2

Potrebno je pogoditi da li će odabrani igrač postići gol na meču, kao i konačan ishod meča.

 

1          Odabrani igrač će postići gol i domaćin će pobediti na meču.

X         Odabrani igrač će postići gol i biće nerešen ishod na meču.

2          Odabrani igrač će postići gol i gost će pobediti na meču.

 

Strelac & Više/Manje

Potrebno je pogoditi da li će odabrani igrač postići gol na meču (računajući produžetke) kao i da li će biti postignuto više ili manje golova od navedene granice (ne računajući produžetke).

 

+/više  Odabrani igrač će postići gol na meču (računajući produžetke) i biće više golova od ponuđene granice (ne računajući produžetke).

-/manje           Odabrani igrač će postići gol na meču (računajući produžetke) i biće manje golova od ponuđene granice (ne računajući produžetke).

 

Prva izmena

Potrebno je pogoditi u kom periodu meča će se dogoditi prva izmena igrača.

 

I           Prva izmena će se dogoditi u prvom poluvremenu.

II         Prva izmena će se dogoditi u drugom poluvremenu.

X         Prva izmena će se dogoditi na poluvremenu.

ne        Neće biti izmena na meču.

 

Izmena PP

Potrebno je pogoditi da li će doći do izmene igrača u prvom poluvremenu.

 

I           Biće izmena u prvom poluvremenu.

ne I      Neće biti izmena u prvom poluvremenu.

 

Izmena daje gol

Potrebno je pogoditi da će igrač koji je izmena postići gol.

 

Da       Izmena postiže gol.

Ne       Izmena ne postiže gol.

 

Prvi gol u prvih X minuta

Potrebno je pogoditi u kom vremenskom intervalu će biti postignut prvi gol.

 

1'-15'   Prvi gol će biti postignut između 1. i 15. minuta.

16'-30' Prvi gol će biti postignut između 16. i 30. minuta.

31'-45' Prvi gol će biti postignut između 31. i 45. minuta.

46'-60' Prvi gol će biti postignut između 46. i 60. minuta.

61'-75' Prvi gol će biti postignut između 61. i 75. minuta.

76'-90' Prvi gol će biti postignut između 76. i 90. minuta.

Ne       Meč će se završiti rezultatom 0:0.

 

Margina pobede

Potrebno je pogoditi sa kojom razlikom u golovima će odabrani tim pobediti.

 

D > 10 Domaćin će pobediti sa više od 10 golova razlike na meču.

D 6-10 Domaćin će pobediti od 6 do 10 golova razlike na meču.

D 1-5   Domaćin će pobediti od 1 do 5 golova razlike na meču.

G > 10 Gost će pobediti sa više od 10 golova razlike na meču.

G 6-10 Gost će pobediti od 6 do 10 golova razlike na meču.

G 1-5   Gost će pobediti od 1 do 5 golova razlike na meču.

X         Rezultat na meču će biti nerešen.

D > 4   Domaćin će pobediti sa više od 4 gola razlike na meču.

D 3-4   Domaćin će pobediti od 3 do 4 gola razlike na meču.

D 1-2   Domaćin će pobediti od 1 do 2 gola razlike na meču.

G > 4   Gost će pobediti sa više od 4 gola razlike na meču.

G 3-4   Gost će pobediti od 3 do 4 gola razlike na meču.

G 1-2   Gost će pobediti od 1 do 2 gola razlike na meču.

G > 2   Domaćin će pobediti sa više od 2 gola razlike na meču.

D 2      Domaćin će pobediti sa tačno 2 gola razlike na meču.

D 1      Domaćin će pobediti sa tačno golom razlike na meču.

G 1      Gost će pobediti sa tačno golom razlike na meču.

G 2      Gost će pobediti sa tačno 2 gola razlike na meču.

G > 2   Gost će pobediti sa više od 2 gola razlike na meču.

 

1X2 & prvi daje gol

Potrebno je pogoditi konačan ishod meča kao i koji tim će postići prvi gol na meču.

 

PG1/1 Domaćin će postići prvi gol i pobediti na meču.

PG1/X Domaćin će postići prvi gol i biće nerešen ishod na meču.

PG1/2  Domaćin će postići prvi gol i Gost će pobediti na meču.

PG2/1  Gost će postići prvi gol i Domaćin će pobediti na meču.

PG2/X Gost će postići prvi gol i biće nerešen ishod na meču.

PG2/2  Gost će postići prvi gol i pobediti na meču.

PGX/X            Nijedan tim neće postići prvi gol i biće nerešen ishod na meču.

 

Preokret Domaćin

Potrebno je pogoditi da li će domaćin preokrenuti rezultat i pobediti na meču

 

2/1 ot               Domaćin će preokrenuti rezultat i pobediti na meču.

ne 2/1 ot                      Domaćin neće preokrenuti rezultat ili pobediti na meču.

 

Preokret Gost

Potrebno je pogoditi da li će gost preokrenuti rezultat i pobediti na meču

 

1/2 ot               Gost će preokrenuti rezultat i pobediti na meču.

ne 1/2 ot                      Gost neće preokrenuti rezultat ili pobediti na meču.

 

45'/90' tačan rezultat

Potrebno je pogoditi tačan rezultat na poluvremenu i na kraju meča.

 

0:0 0:0             Tačan rezultat meča će biti 0:0 i na poluvremenu i na kraju.

0:0 0:1             Tačan rezultat prvog poluvremena će biti 0:0 i tačan rezultat meča će biti 0:1.

0:0 0:2 Tačan rezultat prvog poluvremena će biti 0:0 i tačan rezultat meča će biti 0:2.

0:0 0:3 Tačan rezultat prvog poluvremena će biti 0:0 i tačan rezultat meča će biti 0:3.

0:0 1:0 Tačan rezultat prvog poluvremena će biti 0:0 i tačan rezultat meča će biti 1:0.

0:0 1:1 Tačan rezultat prvog poluvremena će biti 0:0 i tačan rezultat meča će biti 1:1.

0:0 1:2 Tačan rezultat prvog poluvremena će biti 0:0 i tačan rezultat meča će biti 1:2.

0:0 2:0 Tačan rezultat prvog poluvremena će biti 0:0 i tačan rezultat meča će biti 2:0.

0:0 2:1 Tačan rezultat prvog poluvremena će biti 0:0 i tačan rezultat meča će biti 2:1.

0:0 3:0 Tačan rezultat prvog poluvremena će biti 0:0 i tačan rezultat meča će biti 3:0.

0:0 4+  Tačan rezultat prvog poluvremena će biti 0:0 i na meču će biti 4 ili više golova.

0:1 0:1 Tačan rezultat prvog poluvremena će biti 0:1 i tačan rezultat meča će biti 0:1.

0:1 0:2 Tačan rezultat prvog poluvremena će biti 0:1 i tačan rezultat meča će biti 0:2.

0:1 0:3 Tačan rezultat prvog poluvremena će biti 0:1 i tačan rezultat meča će biti 0:3.

0:1 1:1 Tačan rezultat prvog poluvremena će biti 0:1 i tačan rezultat meča će biti 1:1.

0:1 1:2 Tačan rezultat prvog poluvremena će biti 0:1 i tačan rezultat meča će biti 1:2.

0:1 2:1 Tačan rezultat prvog poluvremena će biti 0:1 i tačan rezultat meča će biti 2:1.

0:1 4+  Tačan rezultat prvog poluvremena će biti 0:1 i na meču će biti 4 ili više golova.

0:2 0:2 Tačan rezultat prvog poluvremena i tačan rezultat meča će biti 0:2.

0:2 0:3 Tačan rezultat prvog poluvremena će biti 0:2 i tačan rezultat meča će biti 0:3.

0:2 1:2 Tačan rezultat prvog poluvremena će biti 0:2 i tačan rezultat meča će biti 1:2.

0:2 4+  Tačan rezultat prvog poluvremena će biti 0:2 i na meču će biti 4 ili više golova.

0:3 0:3 Tačan rezultat prvog poluvremena i tačan rezultat meča će biti 0:3.

0:3 4+  Tačan rezultat prvog poluvremena će biti 0:3 i na meču će biti 4 ili više golova.

1:0 1:0 Tačan rezultat prvog poluvremena i tačan rezultat meča će biti 1:0.

1:0 1:1 Tačan rezultat prvog poluvremena će biti 1:0 i tačan rezultat meča će biti 1:1.

1:0 1:2 Tačan rezultat prvog poluvremena će biti 1:0 i tačan rezultat meča će biti 1:2.

1:0 2:0 Tačan rezultat prvog poluvremena će biti 1:0 i tačan rezultat meča će biti 2:0.

1:0 2:1 Tačan rezultat prvog poluvremena će biti 1:0 i tačan rezultat meča će biti 2:1.

1:0 3:0 Tačan rezultat prvog poluvremena će biti 1:0 i tačan rezultat meča će biti 3:0.

1:0 4+  Tačan rezultat prvog poluvremena će biti 1:0 i na meču će biti 4 ili više golova.

1:1 1:1 Tačan rezultat prvog poluvremena i tačan rezultat meča će biti 1:1.

1:1 1:2 Tačan rezultat prvog poluvremena će biti 1:1 i tačan rezultat meča će biti 1:2.

1:1 2:1 Tačan rezultat prvog poluvremena će biti 1:1 i tačan rezultat meča će biti 2:1.

1:1 4+  Tačan rezultat prvog poluvremena će biti 1:1 i na meču će biti 4 ili više golova.

1:2 1:2 Tačan rezultat prvog poluvremena i tačan rezultat meča će biti 1:2.

1:2 4+  Tačan rezultat prvog poluvremena će biti 1:2 i na meču će biti 4 ili više golova.

2:0 2:0 Tačan rezultat prvog poluvremena će biti 2:0 i tačan rezultat meča će biti 2:0.

2:0 2:1 Tačan rezultat prvog poluvremena će biti 2:0 i tačan rezultat meča će biti 2:1.

2:0 3:0 Tačan rezultat prvog poluvremena će biti 2:0 i tačan rezultat meča će biti 3:0.

2:0 4+  Tačan rezultat prvog poluvremena će biti 2:0 i na meču će biti 4 ili više golova.

2:1 2:1 Tačan rezultat prvog poluvremena i tačan rezultat meča će biti 2:1.

2:1 4+  Tačan rezultat prvog poluvremena će biti 2:1 i na meču će biti postignuto 4 ili više golova.

3:0 3:0 Tačan rezultat prvog poluvremena i tačan rezultat meča će biti 3:0.

3:0 4+  Tačan rezultat prvog poluvremena će biti 3:0 i na meču će biti 4 ili više golova.

4+ 4+   U prvom poluvremenu će biti 4 ili više golova.

 

Odbrane Više/Manje

Potrebno je pogoditi da li će broj odbrana biti manji ili veći od ponuđene granice.

 

+          Broj odbrana će biti veći od ponuđene granice.

-           Broj odbrana će biti manji od ponuđene granice.

 

Stative Više/Manje

Potrebno je pogoditi da li će ukupan broj udaraca u prečku ili stativu biti veći ili manji od ponuđene granice.

 

+          Ukupan broj udaraca u prečku ili stativu će biti veći od ponuđene granice.

-           Ukupan broj udaraca u prečku ili stativu će biti manji od ponuđene granice.

 

Transfer

 

Potrebno je pogoditi da li će odabrani tim osvojiti turnir.

 

Pobednik         Domaćin će osvojiti turnir.